حتی در آبجو سازش هایی وجود دارد که باید انجام شود!

آبجو کامل شما ترکیبی عالی از جو، رازک، مخمر و آب است. آبجو سبک نتیجه سازش است.

Anheuser-Busch InBev شرط می‌بندد که مصرف‌کنندگان آبجو آمریکایی مصالحه کنند و Bud Light Next را که یک آبجو بدون کربوهیدرات است، برنده کنند. جالب است که هنوز کالری زیادی دارد. فرض این شرط بندی این است که بخشی از مصرف کنندگان آبجو علاقه مند به کاهش کالری دریافتی از طریق کاهش کربوهیدرات هستند. در ۴٪ الکل (ABV) تلاش کمی گیج کننده است. پس از ۱۳۰ تکرار و یک دهه، Anheuser-Busch معتقد است که با کاهش کربوهیدرات در آبجو جدید خود به جام مقدس دست یافته اند.

اندی گولر، معاون بازاریابی Bud Light گفت: «Bud Light Next نسل بعدی آبجو سبک برای نسل بعدی نوشیدنی‌های آبجو است. سوالی که مطرح می شود این است: آیا مصرف کنندگان صرف نظر از منبع کالری، صرفاً بر روی کربوهیدرات های کم تمرکز دارند یا کالری کم؟ کربوهیدرات کم یا بدون کربوهیدرات تنها بخشی از دستیابی به یک هدف کم کالری است.

انگیزه مصرف آبجو در دسته “سبک” (کم کربوهیدرات) یا “بدون الکل” بیشتر به دلیل مسائل رژیم غذایی است. مهم نیست که چه چیزی مصرف می کنیم، کنترل وزن تابعی از الکل، کربوهیدرات ها و کالری شیرینی ها/ پنیرها/ گوشت های فرآوری شده و غیره است. کربوهیدرات ها و الکل بیشترین کالری را در آبجو تشکیل می دهند. به عنوان مثال، رویکرد Weight Watchers برای کنترل وزن، محدود کردن کالری است و رویکرد رژیم اتکینز محدود کردن کربوهیدرات ها به طور خاص است. نشاسته، قند یا الکل را انتخاب کنید.

گولر گفت: «مصرف‌کنندگان امروزی گزینه‌هایی از محصولات کم کالری و کم کربوهیدرات دارند، این یکی دیگر از محصولاتی است که تا حد صفر کربوهیدرات پیش می‌رود. “این یک روند مصرف کننده بزرگ است که در بسیاری از صنایع مصرف کننده شاهد آن هستیم.” به گفته Calories.info، “یک نوشیدنی الکلی، ساخته شده از دانه های غلات تخمیر شده، آبجو دارای کالری از الکل و کربوهیدرات ها است”.

منابع نشاسته/کربوهیدرات به نان، سیب زمینی، برنج، جو، میوه و ماکارونی نسبت داده می شود. به طور خاص، زمانی که تخمیر می شود، نشاسته را به قند تبدیل می کند تا مخمر برای تولید الکل. غذاهای پر کالری مانند کره بادام زمینی، آب نبات، پنیر، گوشت های فرآوری شده، چربی ها و شکر خام هستند.

سعی کنید آن را ساده نگه دارید، به این روش فکر کنید: “کربوهیدرات ها معمولاً به مواد غذایی غنی از نشاسته یا شکر اشاره دارند. کربوهیدرات ها همیشه حاوی کالری هستند (۴ در هر گرم)، اما کالری ها لزوماً نشان دهنده کربوهیدرات نیستند، همانطور که در مقاله “کالری” ذکر شد. در مقابل کربوهیدرات.” Diffen.com. Diffen LLC.

اما آیا بازار آبجو بیش از حد تقسیم شده است؟ انتخاب آبجو بر اساس کربوهیدرات، کالری یا الکل می تواند چالش برانگیز باشد زیرا کالری موجود در آبجو تحت تأثیر عوامل بی شماری مانند سبک است. و سبک کربوهیدرات ها، قندها، الکل و پروتئین ها را در آبجو دیکته می کند. همه آنها یک آبجو با طعم و عطر عالی را می سازند. توجه: قندهای باقی مانده در آبجو پس از تخمیر می تواند تقریباً ۷۵٪ باشد.

کم کالری ترین ماءالشعیر، تا به حال، Bud Select 55 با پنجاه و پنج کالری، ۲.۵٪ ABV و ۱.۹ کربوهیدرات بوده است. (با ۱.۹ گرم این مقدار حدود هفت کالری به آبجو کمک می کند.) بنابراین، چرا Anheuser-Busch با آبجو دیگری حاوی الکل، کالری و پروتئین، اما بدون کربوهیدرات، تمام تلاش خود را کرده است؟ به نظر می رسد این تصمیم بر اساس مسائل بازاریابی است.

Leaf Nutrisystem نظرسنجی انجام داد و از مصرف کنندگان آبجو پرسید که در یک آبجو به دنبال چه چیزی هستند. طعم (۸۵٪) در انتخاب آبجو بسیار جلوتر از ملاحظات قیمت و سبک بود. بدیهی است که استایل دکمه را دیکته می کند. سه جزء در سبک آبجو که بر طعم و مزه تأثیر می گذارد عبارتند از: دانه / مالت، رازک و مخمر. این سؤالات و نظرات را به دنبال دارد:

  • اگر مصرف کنندگان به طعم آبجو علاقه مند هستند و غلات مانند رازک بر طعم آن تأثیر می گذارند، پس چرا Anheuser-Busch با سر به زیر دسته «بدون» کربوهیدرات می رود؟ غلات از طریق دانه های مالت دار سهم عمده ای در طعم دادن دارند. اگر غلات در کربوهیدرات‌ها و مشخصات طعم آبجو مورد توجه قرار می‌گیرند، چرا باید به شدت با غلات (که سهم عمده‌ای در کربوهیدرات‌ها دارد) بازی کرد و به شدت بر کالری‌ها تأثیر نگذاشت؟

  • کاهش کربوهیدرات باعث کاهش کالری موجود در آبجو می شود. با این حال، یک گرم کربوهیدرات چهار کالری به آبجو اضافه می کند و یک گرم الکل به ۶.۹ کالری تبدیل می شود. اگر فردی در تلاش است تا کالری کمتری در آبجو خود مصرف کند، در حالی که مزه/حس دهان را در اولویت قرار می‌دهد، به نظر می‌رسد که تنها راه حل این است که دستوری برای دستکاری کالری از طریق کربوهیدرات‌ها و الکل را به خطر بیندازد.

وید سوزا، مدیر سابق نوشیدنی، در این مورد نظر می دهد حد نصاب در مورد اینکه چرا آبجوهای سبک رپ بدی دارند. به طور کلی، آن آبجوهای سبک فاقد طعم کامل آبجوی دستی هستند و طعم ضعیف و ضعیفی دارند. استفاده از برنج و سایر مواد کمکی رقیق کننده در فرآیند دم کردن، محتوای کالری را کم می کند، بدن و الکل را کاهش می دهد و همچنین طعم را کاهش می دهد. آبجوها بسیار کم جهش می شوند، بنابراین طعم تلخ یا ترد ندارند، که هر دو می توانند به یک آبجو کم کالری پیچیدگی بیشتری دهند.

اگر بیشتر مردم فقط به کالری موجود در آبجو خود علاقه دارند و نه طعم و عطر، پس باید یک مسئله رژیم غذایی باشد. کالری موجود در آبجو با تعیین کالری موجود در کربوهیدرات ها (بیشتر از قندهای آزاد شده از دانه در فرآیند له کردن) و کالری محاسبه شده در الکل (بر اساس ABV) به دست می آید. سپس آنها را با هم اضافه کنید و کالری خود را در آبجو دریافت کنید. الکل را تنها زمانی می توانید از دانه دریافت کنید که به مخمر تبدیل شده و با استفاده از مخمر تخمیر شود. کربوهیدرات ها منبع قندی برای بدن هستند و کاهش کربوهیدرات ها باعث می شود آبجو با شکر و الکل کمتر و در نتیجه آبجو سبک شود.

خار مریم نتیجه خروج قندها از دانه/جو است. تمام قندهای موجود در کلمه توسط مخمر مصرف نمی شود. آنچه باقی می ماند کربوهیدرات ها هستند. این رویداد به طعم و سبک آبجو می افزاید – چه آبجو سبک یا آبجو معمولی.

محاسبه کالری موجود در کربوهیدرات ها و الکل با خواندن کلمه اصلی Gravity و Gravity نهایی در پایان تخمیر شروع می شود. از آن نقطه از یک فرمول برای رسیدن به کل کالری استفاده می شود. ساده تر از آن، می توان از یک برنامه کامپیوتری برای دریافت کالری از کربوهیدرات ها و الکل/ABV استفاده کرد. هیچ چیز در اینجا شامل جادو یا الگوریتم نیست، ریاضیات ساده در اینجا.

موارد زیر نشان می دهد که چگونه دستکاری دستور العمل آبجو می تواند در به خطر انداختن کالری، الکل و کربوهیدرات ها تأثیر بگذارد. من دو نمونه مارک آبجو سبک را برای مقایسه با Bud Next انتخاب کردم. به مصالحه های انجام شده برای هر سبک توجه کنید.

نور برتر بک

ABV-2.3%

کالری-۶۴

کربوهیدرات (گرم) – ۳.۹

سگ ماهی سر کمی توانا

ABV-4.0%

کالری-۹۵

کربوهیدرات (گرم) – ۳.۶

جوانه نور بعدی در سال ۲۰۲۲ منتشر می شود

ABV-4%

کالری-۸۰

کربوهیدرات صفر

به گفته نیلسن، صنعت آبجو در سال ۲۰۲۰ رشد ۸.۶ درصدی داشته است که نشان دهنده درآمد ۴۰ میلیارد دلاری است. دسته «سبک» با رشد ۵ درصدی ۱۰.۶ میلیارد دلار درآمد داشت. این مهم است زیرا صنعت شراب در تلاش است تا با ایجاد شراب “سبک تر” خود را با تغییرات وفق دهد. بدیهی است که تمرکز آنها بر محتوای الکل است و در عین حال طعم و عطر را حفظ می کنند.

Travis Moore-Brewmaster، Anheuser-Busch در مورد آبجو سبک در مقاله Food & Wine توسط Mike Pomranz، اظهار داشت: «تهیه آبجوهای سبک سبک لاگر قطعاً با مشخصات طعمی ثابت و تکرارپذیر دشوار است. (توجه کنید در اینجا تمرکز بر طعم است.) مور ادامه می دهد. همه آبجوهایی که ما دم می‌کنیم دارای یک روال کنترل کیفی دقیق هستند تا به طور مداوم آبجوهای با کیفیت بالا را به روشی تکرار شونده تولید کنند… اما لاگرهای لایت آمریکایی به دلیل بدن سبک‌تر و طعم ظریف‌ترشان می‌توانند بسیار نابخشودنی باشند.

هیچ بحثی وجود ندارد که آبجوهای سبک جایگاه ثابتی در بازار آبجو دارند. آبجوهای سبک و بدون الکل اینجا هستند تا با توجه به تعداد زیاد شرکت کنندگان در این دسته قضاوت کنند. برای این موضوع، بسیاری از تولیدکنندگان آبجو صنایع دستی در حال افزایش عرضه خود هستند. تلاش یک سازش ظریف بین کالری، الکل، کربوهیدرات و طعم است. حتی شرکت های بدون الکل هم در حال جذب هستند. برندگان آنهایی خواهند بود که نزدیکترین آنها را به عنوان تنومند توصیف می کنند. انتخاب‌هایی که عمدتاً بر اساس محتوای کربوهیدرات و الکل انجام می‌شوند ممکن است انگیزه کافی برای تبدیل شدن به مصرف‌کنندگان وفادار نباشند.

مکانی برای آبجو سبک با مصرف کنندگانی که برای موقعیت های خاص خرید می کنند وجود دارد. اما آبجوی انتخاب شده به سمت آبجو سبک با بدنه آبجو، حس دهان، طعم، عطر و الکل استاندارد طلایی سنجیده می شود.

به سلامتی!

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر