حقیقت در مورد رژیم های کم کربوهیدرات

حقیقت در مورد رژیم‌های کم کربوهیدرات نشان می‌دهد که برخی از غذاهای کربوهیدرات ساده می‌توانند باعث افزایش شدید سطح قند خون شوند که همچنین باعث افزایش ترشح انسولین می‌شود. این می تواند اشتها و خطر ذخیره چربی اضافی را افزایش دهد.

کربوهیدرات های پیچیده از واحدهای قند زیادی تشکیل شده اند و به دو شکل طبیعی و تصفیه شده هستند. آنها از نظر ساختاری پیچیده تر هستند و تجزیه و هضم آنها به زمان بیشتری نیاز دارد. نشان داده شده است که غذاهای حاوی کربوهیدرات پیچیده به تدریج وارد جریان خون می شوند و باعث افزایش اندکی در سطح انسولین می شوند که اشتها را تثبیت می کند و باعث می شود کربوهیدرات کمتری به عنوان چربی ذخیره شود. کربوهیدرات های تصفیه نشده موجود در محصولاتی مانند برنج قهوه ای، ماکارونی گندم کامل و غلات سبوس دار به آرامی هضم می شوند. آنها حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند که سلامتی را افزایش می دهند. فیبر و سبزیجات، میوه‌ها و لوبیاهای غنی از مواد مغذی که کربوهیدرات هستند نیز عملکردهای مهمی برای بدن دارند و برای سلامتی مهم هستند.

حقیقت در مورد رژیم کم کربوهیدرات هنگام رژیم گرفتن با کمبود شدید کربوهیدرات، بدن چندین واکنش فوری نشان می دهد. بدون گلوکز موجود برای انرژی، بدن شروع به استفاده از پروتئین موجود در غذا برای انرژی می کند و پروتئین را از عملکردهای مهم آن برای ایجاد سلول ها، بافت ها، آنزیم ها، هورمون ها و آنتی بادی های جدید می گیرد.

حقیقت در مورد رژیم های کم کربوهیدرات این است که وقتی کربوهیدرات ها وجود ندارند، بدن نمی تواند به درستی چربی بسوزاند. به طور معمول، کربوهیدرات ها با تکه های چربی ترکیب می شوند تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرند. وقتی کربوهیدرات ها در دسترس نباشند، تجزیه ناقص چربی اتفاق می افتد و محصول جانبی به نام کتون تولید می شود. این کتون ها در خون و ادرار جمع می شوند و باعث کتوز می شوند که یک وضعیت غیر طبیعی است. کتوز باعث کاهش اشتها می شود زیرا یکی از مکانیسم های محافظتی بدن است.

به دلیل کمبود انرژی و تجمع کتون، رژیم های کم کربوهیدرات اغلب با حالت تهوع، سردرد، سرگیجه، خستگی، بوی بد دهان و کم آبی همراه است. یبوست می تواند به دلیل کم آبی و کمبود فیبر رخ دهد.

حقیقت در مورد رژیم های کم کربوهیدرات هنگامی که کربوهیدرات ها را به شدت محدود می کنید، مصرف پروتئین و چربی شما افزایش می یابد. خطر ابتلا به بسیاری از سرطان ها زمانی افزایش می یابد که میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات از رژیم غذایی حذف شوند. غذاهای پروتئینی نیز سرشار از پورین هستند که به اسید اوریک تجزیه می شوند. افزایش سطح اسید اوریک در خون می تواند منجر به بلورهای سوزنی شکل اسید اوریک در مفاصل شود و باعث نقرس شود. احتمال تشکیل سنگ کلیه در رژیم غذایی پر پروتئین و تولید کتوز وجود دارد. با گذشت زمان، رژیم غذایی پر پروتئین می تواند باعث کاهش کلسیم و پوکی استخوان شود. خطر بیماری قلبی در رژیم غذایی کم کربوهیدرات سرشار از پروتئین، کلسترول، چربی و چربی اشباع شده به شدت افزایش می یابد. کاهش موقت کلسترول ممکن است رخ دهد، اما این امر در هر کاهش وزنی رایج است.

این حقیقتی است که در مورد رژیم های کم کربوهیدرات وجود دارد.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر