خرچنگ – فواید سلامتی و آشپزی

آیا عاشق خوردن غذاهای دریایی هستید اما همیشه نگران کالری هایی هستید که به دست می آورید؟ آیا از تغذیه سالم آگاه هستید؟ در اینجا چند خبر خوب برای شما وجود دارد. می توانید خرچنگ خود را بخورید و آن را نیز بخورید.

خرچنگ را می توان به روش های مختلفی پخت. آنها را می توان آب پز، آب پز، پخته و بخارپز کرد. اگر سوپ مورد علاقه شماست، حتی می توانید گوشت خرچنگ را در سوپ اضافه کنید. واقعاً مهم نیست که چگونه خرچنگ را بپزید. طعم فوق العاده ای دارد و همچنین سالم است. گوشت خرچنگ سرشار از پروتئین و بسیار کم چربی است. علاوه بر این، تقریباً هیچ کربوهیدراتی ندارد. بنابراین اگر به شما توصیه شده است که کربوهیدرات را کاهش دهید، نیازی به اضافه کردن گوشت خرچنگ به مشکلات خود ندارید.

خرچنگ ها همچنین سرشار از روی، پتاسیم و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ به جلوگیری از مشکلات قلبی کمک می کند. علاوه بر این، گوشت خرچنگ حاوی چربی های اشباع شده نسبتا کمتری در مقایسه با گوشت گاو و خوک است. این همه چیز نیست، این یک منبع فوق العاده از ویتامین های A، B، B12 و D است. به عبارت دیگر برای بینایی شما عالی است، استخوان های شما را قوی نگه می دارد و انرژی و پروتئین تولید می کند.

اکنون که می دانید خوردن گوشت خرچنگ قطعاً شما را نمی کشد، می توانیم به پختن آن بپردازیم.

بهتر است خرچنگ را زمانی که زنده است و به محض رسیدن به درب خانه بپزید. اجازه ندهید ظاهر یک خرچنگ زنده تازه شما را فریب دهد. ممکن است با پنجه هایش و همه چیز تهدیدآمیز به نظر برسد، اما مطلقاً چیزی برای نگرانی وجود ندارد. اگر طرف حساسی هستید و نگران ایجاد درد برای خرچنگ هستید، در اشتباهید. دانشمندان می گویند که سیستم عصبی خرچنگ دریایی اجازه نمی دهد که درد را تجربه کند. علاوه بر این، خرچنگ دریایی به محض اینکه در آب جوش قرار می گیرد می میرد. حتی اگر می‌بینید که دمش دمدمی مزاج می‌شود، به این دلیل نیست که خرچنگ زنده است. اینها فقط انقباضات ماهیچه ای هستند. خرچنگ پس از پخته شدن قرمز می شود. جوشاندن ساده ترین و کم عارضه ترین روش پخت خرچنگ است.

از طرف دیگر، می‌توانید خرچنگ را بخارپز یا کبابی کنید. بعد از پخته شدن، اگر می خواهید آن را ادویه کنید، می توانید کره داغ، صدف و سالاد را اضافه کنید. دم خوشمزه ترین قسمت خرچنگ است اما خوردن آن دشوار است. دم خرچنگ اغلب در منوی رستوران های منحصر به فرد جایی پیدا می کند. ممکن است برای خوردن آنها به چیزی به نام فندق شکن و چنگال یا چاقو نیاز داشته باشید.

مهم نیست که خرچنگ را چگونه طبخ می کنید و چگونه آن را انتخاب می کنید، فواید تغذیه ای آن غیرقابل انکار و طعم آن بی نظیر است. خوش طعم ترین لابسترها، آنهایی هستند که زنده و تازه در سواحل مین حمل می شوند. خرچنگ های موجود در فروشگاه شما عموزاده های فقیری هستند که فاقد گوشت و طعم گوشت موجود در آب های سرد طبیعی هستند. دریغ نکن اگر می خواهید یک غذای لذیذ خرچنگ را میل کنید، یک خرچنگ زنده آبدار را به صورت آنلاین سفارش دهید و از بهترین ادویه ها و طعم های خود برای طبخ آن استفاده کنید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر