در بشقاب شما چیست – بوفالو یا گاومیش کوهان دار امریکایی؟

حیوانات با شکوهی که در طول تاریخ اولیه کشور ما بر مناظر دشت ها تسلط داشتند اغلب بوفالو نامیده می شوند. گاومیش حتی با وجود اینکه در فولکلور و آهنگ های آتش کمپ به آن اشاره می شود، در واقع در آمریکا پرسه نمی زد. حیوانی که معمولاً به عنوان گاومیش شناخته می شود، در واقع گاومیش کوهان دار آمریکایی است.

سردرگمی نام به دوران کاشفان برمی گردد. کلمه گاومیش کوهان دار امریکایی ریشه یونانی دارد و به معنای حیوان گاو مانند است. در حالی که “بوفالو” از کلمه فرانسوی “boeufs” به معنای گاو یا گاو نر گرفته شده است. بنابراین منشأ نام اشتباه بسیار مشابه است و حتی منجر به سردرگمی بیشتر می شود. قدمت واژه گاومیش بیشتر از کلمه گاومیش کوهان دار امریکایی است، با این حال، گاومیش کوهان دار امریکایی نام رسمی نماد مرز است. دو نام برای یک حیوان صرفاً نتیجه ی ذوب آمریکایی و فرهنگ های متعدد در کنار هم بودند.

به طور رسمی، دو گونه گاومیش وجود دارد، بوفالو آفریقایی و بوفالو آسیایی، اما این حیوانات کاملاً با گاومیش کوهان دار آمریکایی بی ارتباط هستند و حتی شبیه به گاومیش کوهان دار امریکایی نیستند. بنابراین از نظر فنی، بوفالو هرگز بومی آمریکای شمالی نبوده است. وقتی مردم می پرسند تفاوت بین گاومیش کوهان دار و بوفالو چیست، پاسخ “هیچ” و “بسیار” در یک زمان است. هنگامی که افراد به نماد آمریکایی اشاره می کنند، بوفالو و گاومیش کوهان دار معمولاً به جای یکدیگر استفاده می شوند.

زمانی بود که گاومیش کوهان دار امریکایی در کمربند گاومیش کوهان دار این کشور تقریباً از بین رفته بود. گوشت آنها به دلیل غنی بودن از مواد مغذی و پروتئین بالا ارزش داشت، با این حال ارزش واقعی گاومیش کوهان دار در طول حرکت به سمت غرب، پوست بزرگ و مخملی حیوانات بود. مهمانی های پوست انداختن حیوانات را برای پوست خود اسیر می کردند. متأسفانه، حیوانات بیش از حد شکار شده بودند و قادر به نگهداری جمعیت زیادی نبودند.

چند گله کوچک منتخب با پنهان شدن در مناطق منزوی مانند جزیره آنتلوپ در یوتا یا دره پلیکان در نزدیکی پارک ملی یلوستون، از انقراض نزدیک جان سالم به در بردند. در اوایل دهه ۱۹۰۰، چند دامدار سعی کردند با جمع آوری گله های کوچک در کنار هم، گاومیش کوهان دار را احیا کنند تا جمعیتی پایدار ایجاد کنند. به دلیل تلاش مجدانه این دامداران برای بازگرداندن گاومیش کوهان دار امریکایی به عنوان پایه اصلی در آمریکای شمالی، گاومیش کوهان دار امریکای شمالی دیگر گونه ای در خطر انقراض نیست.

در چند دهه گذشته، دامداران و علاقه مندان به گاومیش کوهان دار امریکایی به طور یکسان سخت تلاش کرده اند تا بیسون را به عنوان یک گوشت مصرفی، جایگزینی خوشمزه برای گوشت گاو معرفی کنند. بسیاری از دامداران پس از اطلاع از این که گاومیش کوهان دار امریکایی پایه اصلی سرخپوستان دشتی بود که با وجود عمر هشتاد تا نود سال، هرگز به سرطان، بیماری قلبی یا سکته مبتلا نشدند، املاک خود را معرفی کردند. در واقع، دانشمندان حدس می زدند که اگر هندی های دشت از مراقبت های دندانی برخوردار بودند، صد و سی و پنج سال عمر می کردند.

به دلیل مزایای تغذیه ای این گوشت قرمز بدون چربی، محبوبیت گاومیش کوهان دار به عنوان وسیله ای برای میز شام همچنان در حال افزایش است، از جمله:

  • گوشت گاومیش کوهان دار نسبت به مرغ، ماهی یا شترمرغ کالری کمتر و کلسترول کمتری دارد.
  • گوشت گاومیش کوهان دار ۹۷ درصد بدون چربی است.
  • پروتئین گوشت گاو گاومیش ۴۰ درصد بیشتر از گوشت گاو است.
  • خوردن ۵ اونس گاومیش کوهان دار، ۳ تا ۴ بار در هفته می تواند به اکثر افراد کمک کند تا کلسترول LDL را ۴۰ تا ۴۵ درصد در یک دوره ۶ ماهه کاهش دهند.

مزارع گاومیش کوهان دار امریکایی به ترویج حفاظت از گاومیش کوهان دار و همچنین محیط زیست اختصاص داده شده است. اکثر مزارع گاو کوهان دار به گله های خود اجازه می دهند به جای محدود کردن حیوانات در آغل، در مناطق وسیعی که زیستگاه طبیعی حفظ شده است، پرسه بزنند. این حیوانات با یک رژیم غذایی طبیعی تغذیه می شوند و تقویت کننده هایی مانند استروئیدها یا هورمون ها به آنها داده نمی شود. این اقدامات به کیفیت و طعم گوشت کمک می کند و در عین حال زندگی لذت بخشی را به گاومیش کوهان دار می بخشد.

بنابراین، چه گوشت گاومیش کوهان دار را امتحان کرده باشید، چه آن را در منوی یک رستوران محلی دیده باشید یا شاید حتی شنیده باشید که تد ترنر در مورد آن صحبت می کند، واقعاً مهم نیست که آن را گوشت “گاومیش” بنامید – اما اکنون می دانید، از نظر فنی این کار را انجام داده اید. گوشت “گاومیش کوهان دار امریکایی”.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر