راهنمای رژیم غذایی کم کربوهیدرات برای غذاهای چینی

طرفداران غذاهای چینی، دلتان را بپذیرید. درست است که بسیاری از غذاهای محبوب شرقی سرشار از کربوهیدرات هستند: برنج سرخ شده مجلل که با سس های غلیظ سرو می شود، رشته فرنگی دم شده در سوپ خوش طعم، نان های چسبناک و خورش های خوش طعم که با نشاسته غلیظ شده اند.

(آیا هنوز دهان شما مرطوب است؟).

برای کسانی که سعی می کنند در رژیم غذایی ساحل جنوبی یا اتکینز بمانند، رستوران چینی مورد علاقه شما ناگهان به دام وسوسه ها تبدیل می شود. حتی خارج از برنج و رشته فرنگی استاندارد، بسیاری از غذاها قند و نشاسته زیادی دارند. این بدان معنا نیست که دیگر هرگز پا به یک رستوران چینی نخواهید گذاشت. شما فقط باید آماده باشید … و مطلع باشید.

قبل از رفتن به یک رستوران چینی، آگاهانه تصمیم بگیرید که میزان کربوهیدرات شما چقدر سخت خواهد بود. اگر در مرحله اول رژیم غذایی ساحل جنوبی، یا مرحله القایی رژیم اتکینز هستید، حتی نشاسته ذرت در سس نیز یک مشکل بزرگ است. کمی کربوهیدرات

بنابراین می دانید چه مقدار کربوهیدرات می توانید مصرف کنید. حالا چطور می‌توانی در آن محدودیت‌ها باقی بمانی؟ غذاهای چینی در واقع تغییرات منطقه ای خاص خود را دارند، بنابراین بسته به سبک آشپز، حتی یک غذای خاص می تواند سطوح مختلفی از شکر و کربوهیدرات از رستورانی به رستوران دیگر داشته باشد.

با این حال، به عنوان یک قاعده کلی، باید از برنج سرخ شده یا برنج بخارپز، رشته فرنگی، وونتون، رول تخم مرغ و گوشت سوخاری و سس های شیرین اجتناب کنید. اینها شامل سس های شیرین و ترش و سس آلو یا پرتقال است که برای اردک استفاده می شود. سس های هویسین و صدف که اغلب برای طعم دادن به غذاهای گیاهی استفاده می شوند، حاوی مقادیر زیادی شکر هستند.

همچنین باید بدانید که غذاهای چینی از نشاسته ذرت برای غلیظ شدن سس ها استفاده می کنند. تقریباً یک تا دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت در هر بشقاب استفاده می شود و این حاوی حدود ۷ تا ۱۴ گرم کربوهیدرات است. شاه بلوط آبی، یکی دیگر از مواد اصلی غذای چینی، حاوی ۳ گرم کربوهیدرات است. سس های تند نیز حاوی شکر برای متعادل کردن طعم هستند.

اکنون می دانید از چه چیزی اجتناب کنید، اما چه چیزی می توانید سفارش دهید؟ به دنبال سوپ‌های یورو شفاف و نازک، و گوشت‌های بخارپز و توفوس باشید. اگر می‌خواهید چیزی با سس سفارش دهید، از آن‌هایی که کمی آبکی هستند (مثل مو گو گای، مرغ کاری، میگوی شزوان یا سس لوبیا سیاه) بخواهید. اگر نمی‌توانید از نشاسته ذرت صرف نظر کنید، می‌توانید از پیشخدمت بخواهید که نشاسته ذرت را به طور کامل بدون آن انجام دهد، زیرا طعم آن را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و فقط برای قوام استفاده می‌شود، یا آن را در ظرفی جداگانه سرو کنید. ترفند دیگر این است که لفاف ها را بردارید و فقط گوشت را بخورید. به هر حال همه طعم اینجاست.

همچنین ایده خوبی است که قبل از رفتن به رستوران چینی یک میان وعده کوچک میل کنید. گرسنه به آنجا نروید– پرخوری می‌کنید و با بررسی انتخاب‌های خوشمزه در منو، تمام حس خودکنترلی را از دست خواهید داد. شما آنجا هستید تا طعم آن را بچشید، نه اینکه طعم را پر کنید. پیشنهاد دیگر مصرف مقادیر کم است. با محدود کردن وعده های غذایی خود، حتی اگر کمی کربوهیدرات مصرف کنید، این کافی نیست که به طور کامل تلاش های خود را برای رژیم غذایی افزایش دهید. (البته، با این فرض که شما در حال حاضر در مرحله رژیم هستید که به شما امکان می دهد مصرف کربوهیدرات را متعادل کنید.)

نوش جان!

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر