روندهای کلیدی در بازار جهانی شیرینی

صنعت شیرینی سازی جهانی به طور مداوم در حال تحول است تا نیازهای مصرف کنندگان امروزی را برآورده کند. با توجه به نگرانی های بهداشت جهانی در نتیجه کووید-۱۹، افزایش قابل توجهی در مصرف شیرینی جات مشاهده شده است. بیشتر و بیشتر مصرف کنندگان از سه وعده غذایی سنتی در روز به وعده های کوچک روی می آورند. افراط در شیرینی پزی با تمام فواید سلامتی آن روند رو به رشدی دارد.

روند تغییر در بازار شیرینی

پیش‌بینی می‌شود که بازار جهانی شیرینی‌جات در چند سال آینده تا سال ۲۰۲۴ با CAGR 3.45 درصد رشد کند. سبک زندگی شلوغ مردم جایگزین وعده‌های غذایی با تنقلات شده است. تغییر الگوهای غذایی مصرف کنندگان نشانه ای از غذای راحت است که نشان دهنده رشد مشاهده شده در صنعت شیرینی سازی است. شکلات همچنان پرطرفدارترین اقلام زیررده است و خاورمیانه و آسیا و اقیانوسیه به عنوان بازارهای قوی محصولات شیرینی‌سازی عجیب و غریب هستند. شیرینی‌های کم کالری، کاکائو بالا و مواد تشکیل دهنده، به دلایل بهداشتی، انتخاب طبیعی مصرف‌کنندگان است. قنادی شکری دیگر بخش محبوب است.

روندهای صنعت

ترجیح برای شکلات تلخ

در پیش‌بینی اخیر Euromonitor، پیش‌بینی می‌شود که فروش شکلات تلخ از شکلات معمولی پیشی بگیرد. این تغییر نتیجه گرایش روزافزون مصرف کنندگان به سمت یک سبک زندگی سالم همراه با ولع خواهد بود و شکلات تلخ با فواید تغذیه ای آن کاملاً با این شرایط مطابقت دارد. تولیدکنندگان نیز متوجه این تغییر شده‌اند و شکلات‌هایی را به بازار می‌آورند که میوه‌ها و آجیل‌ها را به جای شکر شیرین کرده است.

تنقلات گیاهی

محبوبیت فزاینده ای از اسنک بارها با مواد گیاهی در سال های اخیر در میان مصرف کنندگانی که طرفدار محصولات طبیعی و سالم هستند، وجود دارد.

روی پایداری تمرکز کنید

پایداری در حال حاضر حوزه اصلی صنعت شیرینی‌سازی و همچنین مصرف‌کنندگانی است که آماده پرداخت هزینه اضافی برای سرمایه‌گذاری انجام شده در راستای هدف با تمرکز سازگار با محیط‌زیست هستند.

به سراغ میان وعده هایی با ارزش غذایی بروید

مصرف کنندگان قبل از خرید، مواد تشکیل دهنده، میزان کالری، طعم های موجود در میان وعده ها را در نظر می گیرند. آنها آماده اند تا وعده های غذایی سالم را با میان وعده های غنی از مواد مغذی جبران کنند، اگرچه برخی از تأثیرات فرهنگی بر طعم ها مربوط به منطقه خاص است.

افزایش تقاضا برای شیرینی های بدون شکر

تقاضای فزاینده ای برای شیرینی های بدون قند در میان مصرف کنندگان مراقب سلامتی مانند شیرینی های آب پز بدون قند محبوب وجود دارد. این اقلام حاوی فواید سلامتی متعددی از جمله افزایش انرژی و احساس تندرستی هستند.

پایبندی به دستورالعمل های غذایی

دستورالعمل های غذایی به طور قابل توجهی بر صنعت غذا تأثیر می گذارد. محبوبیت روزافزون رژیم های کتو و اتخاذ سبک زندگی کم کربوهیدرات باعث شده است که محصولات لبنی به گزینه مطلوب میان وعده تبدیل شوند. تقاضای فزاینده‌ای برای گزینه‌های تک‌نفره روی پنیر دلمه، خامه ترش و پنیر به عنوان بخشی از یک میان‌وعده سالم وجود دارد.

آینده ای شیرین

تخمین زده می شود که بازار جهانی غذای میان وعده ۲۱۷.۲ میلیارد دلار رشد کند (منبع: PR Newswire). با افزایش تعداد مصرف کنندگان آگاه به سلامت در سراسر جهان، تغییر قابل توجهی به سمت میان وعده های سالم رخ خواهد داد. برای همگام شدن با این نیاز در حال تغییر، صنعت شیرینی سازی به تدریج در حال توسعه است.

حتی با وجود بحران بهداشتی و رکود اقتصادی که در سرتاسر جهان به دلیل کووید-۱۹ مشاهده می‌شود، صنعت تنقلات و شیرینی‌پزی از رشد اقتصادی ثابتی برخوردار است. مصرف کنندگان آماده اند تا برای تنقلات سالم هزینه بیشتری بپردازند بدون اینکه از طعم آن چشم پوشی کنند. مصرف کنندگان به دنبال غذای راحت هستند و خوردن تنقلات سالم در حین حرکت گزینه ای عالی به عنوان منبع انرژی است. برای بقا در صنایع غذایی، درک نیازهای در حال تغییر مصرف کنندگان و اقدام بر اساس آن برای کسب و کارها حیاتی است.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر