ساختن بدن و مغز بهتر

ساختن مغز و بدن بهتر: چگونه تغذیه می تواند کمک کند

آیا می‌دانستید که اگر غذای خود را در بالای قله‌های سرسبز و دست‌نخورده آند یا دلتای بکر و پررونق در جایی پرورش نمی‌دهید، به احتمال زیاد ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن و مغزتان را دریافت نمی‌کنید. با راندمان بهینه خود عمل کنند؟ بدون اینکه بخواهیم شلوار خود را بترسانم (یا شاید این چیزی است که طول می کشد؟!)، خاک هایی که این روزها بیشتر ما سبزیجات و میوه های خود را از آن تهیه می کنیم، به شدت از مواد مغذی تهی شده اند. آنها همچنین اغلب با مواد شیمیایی و آفت کش های کافی مسموم می شوند تا جادوگر شریر غرب را آب کنند قبل از اینکه بتوانید بگویید “هیچ جایی مانند خانه نیست”. مواد شیمیایی، آفت‌کش‌ها و سایر آلاینده‌های خانگی و محیطی منجر به سمیت بدن/مغز و آسیب رادیکال‌های آزاد به سلول‌های ما می‌شوند… اما این داستان دیگری است.

چیزی که من می خواهم در مورد آن صحبت کنم، میزان تغذیه ما است. آیا برای سرعت سبک زندگی امروزی ما قابل قبول است؟ آیا ما به اندازه کافی ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای مبارزه با پیری، بیماری، بیماری، خستگی، افسردگی و سایر بیماری های زمان خود دریافت می کنیم؟ چیزی که می خوریم چیزی است که بدن و مغزمان برای ساختن یک سیستم ایمنی سالم به ما نیاز دارد و انرژی و نشاط فراوانی را به ما می دهد تا با بچه هایمان همگام شویم، در شغلمان برتر باشیم و از زندگی که داریم لذت ببریم، اینجا و اکنون؟

نه!

نه تنها خاکی که غذای ما در آن رشد می کند یک مشکل بسیار واقعی است، اکثر استرالیایی های متوسط ​​بیشتر از همیشه فست فودها و غذاهای فرآوری شده می خورند. خوردن این نوع غذاها نوعی “گرسنگی مغذی” در بدن ما ایجاد می کند که در صورت طولانی مدت و بیش از حد منجر به خستگی، بیماری، افسردگی، چاقی و بیماری می شود. بنابراین، واضح است که ما باید کاری در مورد آن انجام دهیم! مشکل کمبود مواد مغذی است. راه حل این است که مصرف غذای روزانه خود را با چیزی افزایش دهیم! در حال حاضر، برای اینکه بیشتر ما مقدار مورد نیاز ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای حمایت از بدن و ذهن خود را دریافت کنیم، باید روزانه مقادیر مضحکی از میوه، سبزیجات، آجیل، پروتئین و غلات مصرف کنیم که در خاک های غنی از مواد مغذی رشد کرده اند. و ظرف چند ساعت پس از چیده شدن خورده می شود. این فقط برای بسیاری از ما ممکن نیست.

من پیشنهاد می کنم که ترکیبی از رویکردها ایده خوبی است.

• اگر می توانید آن را بخرید، ارگانیک بخرید یا خودتان رشد دهید… در کنار اینکه بدون مواد شیمیایی و آفت کش و اصلاح نشده است، طعم بهتری نیز دارد! هیچ دلیلی وجود ندارد که نتوانید یک باغ کوچک سبزیجات در گلدان در بالکن خود داشته باشید.

• یک مولتی ویتامین مصرف کنید – یک مولتی ویتامین خوب به شدت جذب جریان خون می شود و حاوی آن دسته از مواد معدنی است که نمی توانیم آنها را در جای دیگری به دست آوریم مگر اینکه خودمان به بدنمان معرفی کنیم.

• یک رژیم غذایی متعادل و پر از سبزیجات و میوه های مختلف داشته باشید و هر روز آن را تغییر دهید.

ارگانیک. آلی: مهم است که منبع ارگانیک خود را بررسی کنید. استانداردهای ارگانیک تایید شده استرالیا به راحتی در شبکه ارائه می شود و تمام اطلاعاتی را در مورد آنچه که هنگام خرید محصولات ارگانیک باید جستجو کرد، چه تازه و چه بسته بندی شده، ارائه می دهد. حتی می توانید محصولی را که در مورد آن کنجکاو هستید جستجو کنید. پرورش سبزیجات، گیاهان و میوه های خود جایگزین یا افزودنی عالی برای مصرف منظم میوه و سبزیجات است. مخلوط‌های آماده برای گلدان‌های ارگانیک در اکثر فروشگاه‌های باغ موجود است و پرورش چیزی خوراکی، حتی در گلدان‌های بالکن یا حیاط، واقعاً آسان است. من پیاز، توت فرنگی، آویشن، نعنا، جعفری و رزماری دارم.

مکمل های مولتی ویتامین: اخیراً متوجه شدم که بسیاری از استرالیایی‌ها فقط نصف مقدار توصیه شده میوه و سبزیجات را مصرف می‌کنند… وقتی این محاسبه را انجام می‌دهید، به این معنی است که نه تنها ما خیلی کمتر از آنچه باید می‌خوریم، اگر سبزیجاتی که می‌خوریم به میزان قابل توجهی باشد، می‌خوریم. مواد مغذی کم، ما واقعا فقط یک چهارم یا کمتر از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز خود را دریافت می کنیم! ترسناک!

این آمار ترسناک را بررسی کنید… در سال ۱۹۴۸ سیب حاوی تقریباً ۲۵ میلی گرم ویتامین C بود. گزارش CSIRO “ارزش های تغذیه ای کاهش یافته میوه ها و سبزیجات رشد یافته استرالیا: مقایسه بین سال های ۱۹۴۸ و ۱۹۹۱” (دسترسی به ۱۲ آوریل ۲۰۰۷، http :/ /www.csiro.com) نشان داد که در سال ۱۹۹۱ فقط ۵ میلی گرم ویتامین C در سیب وجود دارد. به طور مشابه، همان گزارش نشان داد که کلم بروکلی در سال ۱۹۴۸ تقریباً ۱۷۵ میلی گرم منیزیم داشت و در سال ۱۹۹۱ کلم بروکلی محتوای منیزیم به طور چشمگیری به ۲۵ میلی گرم کاهش یافت.

صنعت مواد مغذی از این کمبود پول نقد می کند و مکمل هایی تولید می کند که قرار است مملو از همه چیزهایی باشد که برای بدنمان نیاز داریم از جمله عناصر کمیاب و آنتی اکسیدان ها برای خنثی کردن رادیکال های آزاد. مشکل، اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها، مواد مغذی را به شکلی فراهم می‌کنند که زیستی در دسترس نیست، بنابراین قبل از اینکه بدن فرصت جذب آن را پیدا کند، در نهایت آن را در توالت ادرار می‌کنید.

مواد مغذی موجود در میوه ها و سبزیجات زنده به شکل طبیعی خود، یعنی. گیاهان! در فیبرها و پروتئین ها پیچیده شده اند تا به بدن ما کمک کنند تا آنها را جذب کند. مولتی ویتامین هایی که به ترکیبات آلی مانند اینها متصل نیستند در روده متبلور می شوند و آنها را نامحلول و تقریباً بی فایده می کنند! علاوه بر این، آنتی اکسیدان هایی که بسیاری از مارک های معروف سوپرمارکت های تغذیه ادعا می کنند با رادیکال های آزاد موجود در سیستم شما مبارزه می کنند، در واقع به ایجاد رادیکال های آزاد کمک می کنند که قرار است از شر آنها خلاص شوند. این به این دلیل است که مواد معدنی ایزوله مانند ویتامین‌های A، C و E در واقع می‌توانند رادیکال‌های آزاد تولید کنند، اگر با یک ترکیب آلی مانند محصولات تازه ما متصل نباشند.

این بدان معناست که آنتی اکسیدان هایی که به مولتی ویتامین های سنتی شما «افزوده می شوند» باید رادیکال های آزاد تولید شده توسط همان ویتامین هایی که می بلعید را خنثی کنند، به این معنی که آنتی اکسیدان های کمتری برای مبارزه با رادیکال های آزاد موجود در سیستم شما موجود است!

پیچیده به نظر می رسد … اما به طور خلاصه. آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی که در مکمل های روزانه مصرف می کنید در واقع یکدیگر را خنثی می کنند و برای سلامت کلی شما بی تاثیر هستند! بنابراین، اگر می خواهید مکملی با کیفیت برای حمایت از مصرف مواد غذایی ارگانیک خود داشته باشید، باید به دنبال نوع مناسب باشید. چند مارک مواد مغذی موجود در بازار رفاه وجود دارد که از این سد عبور کرده اند، اما شما نمی توانید آنها را در سوپرمارکت یا شیمیدان خود تهیه کنید.

یافتن یک مکمل غذایی که واقعاً در ساختن مغز و بدن بهتر مؤثر باشد به معنای تحقیق است: به سطوح مواد مغذی مناسب برای نوع بدن، سن، اندازه و جنسیت خود نگاه کنید (زنان، مردان و کودکان نیازهای تغذیه ای بسیار متفاوتی دارند، به ویژه مردان و زنان “در یک سن خاص”!)، و مهمتر از همه، مطمئن شوید که در دسترس زیستی است. مطالعات علمی اخیر نوعی ترکیب آلی را شناسایی کرده است که خود را در اطراف ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در مکمل می‌پیچد و آنها را راحت‌تر جذب می‌کند. به عنوان کمپلکس الیگو فروکتوز یا به طور خلاصه «الیگو» شناخته می شود. این ویتامین ها را محلول می کند تا به جای اینکه به صورت مواد زائد دفع شوند، جذب جریان خون شوند.

من مارکی پیدا کرده ام که تمام کادرهایی را که ذکر کردم علامت می زند و واقعاً برای من کار می کند. ترکیب آلی «الیگو فروکتوز» در آن وجود دارد. “الیگو” به جذب مواد معدنی و ویتامین ها کمک می کند و همچنین از آنها محافظت می کند و ظرفیت آنها را برای ایجاد رادیکال های آزاد محدود می کند. این بدان معنی است که آنتی اکسیدان های اضافه شده در مواد غذایی می توانند با رادیکال های آزاد که از قبل وجود دارند مبارزه کنند. من قطعا متوجه شده ام که سطح انرژی من در روزهایی که یادم می آید مصرف کنم، به شدت بهبود یافته است! این به این دلیل است که من حدود ۸۰ درصد بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی جذب بدنم می کنم. آنها مانند مواد مغذی موجود در میوه ها و سبزیجات پیچیده شده اند و بنابراین سلول های من می توانند آنها را جذب کرده و در واقع از آنها استفاده کنند! اگر اطلاعات بیشتری در مورد این ویتامین‌های شگفت‌انگیز می‌خواهید، می‌توانید به من ایمیل بزنید تا به شما بگویم از کجا و چگونه آنها را تهیه کنید.

رژیم متعادل: من دستورالعمل های غذای سالم و پذیرفته شده استرالیایی را برای مرجع شما در اینجا آورده ام. می توانید بروشور را دانلود کرده و در خانه نگه دارید. با این حال، من می خواهم توجه داشته باشم که هر کس متفاوت است! من واقعاً متوجه شدم که غذاهای خاصی وجود دارد که بدن من آنها را تحمل نمی کند. من آلرژی به لبنیات یا گندم ندارم، اما معده‌ام احساس نفخ می‌کند و به طور کلی وقتی آن‌ها را دارم، خوب نیست، بنابراین بسته به اراده‌ام در آن زمان، همه را با هم جایگزین می‌کنم، کم می‌خورم یا حذف می‌کنم! من عاشق نان و پنیر هستم اما بدنم نه! آجیل چیز دیگری است که باعث می شود من احساس بدی کنم، بنابراین از آنها دوری می کنم.

نکته اینجاست… به آنچه بدنتان به شما می گوید گوش دهید… مراقب واکنش هایش نسبت به آنچه می خورید باشید و بر اساس آن غذاها را انتخاب کنید. به طور کلی، بهتر است از کربوهیدرات های پیچیده مانند سبزیجات برگ دار و میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کنید. سیب، گلابی، پرتقال و موز سنتی ممکن است به اندازه میوه های هسته دار و غیره عجیب و غریب نباشند، اما فروکتوز کمتر و سالیسیلات کمتری دارند (مقصر بسیاری از آلرژی های غذایی تازه) نسبت به انبه، توت فرنگی و مانند آن.

اگر در مورد اینکه چه بخورید شک دارید، اصول اولیه را رعایت کنید، گوشت قدیمی و سبزیجات تازه برای اکثر مردم بهترین است. در کتاب من، وجود دارد سه قانون طلایی:

۱. تازه بخورید / خودتان رشد کنید

۲. یک مکمل غذایی با کیفیت مصرف کنید

۳. به بدن خود گوش دهید!

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر