سه راه برای لذت بردن و جلوگیری از افزایش وزن در رژیم غذایی بدون گلوتن

روزی روزگاری زنی که کلوچه ها و کیک هایش را می پرستید متوجه شد که او بدون آنها خیلی بهتر است. وقتی به دنبال جایگزینی برای گلوتن بود، زندگی او چقدر غم انگیز به نظر می رسید. کلوچه‌ها، کیک‌ها و مخلوط‌های بدون گلوتن سرشار از کربوهیدرات‌هایی مانند نشاسته تاپیوکا، آرد لوبیا، نشاسته سیب‌زمینی، و آرد برنج بودند که بالاترین سطح گلیسمی دانه‌ای موجود است! ببینید، او همچنین افت قند خون مرزی داشت و مطمئناً نمی‌خواست علاوه بر همه چیز دیابتی شود.

اوه چیکار کنم چیکار کنم او عاشق پختن و خوردن شیرینی هایش بود، بنابراین از تخیل خلاق خود استفاده کرد تا قبل از اینکه کسی (از جمله او) درباره آن چیزی نشنیده باشد، دستور العمل هایی از آرد بادام تهیه کرد. او بادام ها را در مخلوط کن خود آسیاب می کرد و هر بار که دستور العمل های گرانبها و آغشته به غذا را از مادرش آزمایش می کرد، شجاع تر و جسورتر می شد. کیک مورد علاقه او کیک هویج بود و به همین دلیل او سال ها وقت صرف کرد تا آن را کامل کند، از جمله تهیه یک دستور غذای خامه ای بدون لبنیات برای دوستانش که نمی توانستند محصولات شیر ​​گاو را تحمل کنند.

سالها آزمایش برای او (منی) به چند نتیجه غذایی لاغر کننده موفقیت آمیز:

۱. برای آرد – سطح کربوهیدرات را با استفاده از آرد آرد بادام و هر گونه آرد دانه یا آجیل در تمام پخت ها کاهش دهید. نه اینکه کینوا و آمارانت دانه در نظر گرفته شوند، به همین دلیل پروتئین بیشتری نسبت به سایر غلات دارند. آردهای خشک، مانند آرد نارگیل و آرد آمارانت، رطوبت را از آردهای “مرطوب” مانند کینوا جذب می کنند. تعادل مورد نیاز برای دستور غذا را پیدا کنید.

۲. برای شیرین کردن – فقط با استفاده از کمی میوه (نه فروکتوز یا قند میوه، بلکه میوه واقعی، و اجتناب از خرما – خیلی شیرین) کربوهیدرات ها و قندها را حتی بیشتر کاهش دهید و به همان اندازه استویا با برگ کامل (یا به رنگ سبز آسیاب شده) اضافه کنید. برگ یا عصاره مایع تیره برای داشتن لوزالمعده شادتر) یا هر شیرینی غیر قندی که می توانید تحمل کنید.

۳. برای طعم – از بهترین گیاهان، ادویه ها و طعم دهنده هایی که می توانید پیدا کنید استفاده کنید. تو ارزش اش رو داری! و گیاهان و ادویه ها را در فریزر نگهداری کنید. من آنها را در درب فریزر نگه می دارم، به راحتی در هنگام آشپزی می توان آنها را گرفت. تازه و خوشمزه می مانند. همچنین از روغن ها و چربی های سالم و مفید فراوان استفاده کنید. کره شفاف (که می توان به عنوان روغن در بخش بین المللی فروشگاه های بهداشتی خریداری کرد) برای طعم معجزه می کند (راز سرآشپز!).

یادداشت مبارک: شما می توانید از هر یک از ایده های بالا تقریباً با هر دستور غذایی استفاده کنید. متوجه شدم که برای پوسته پای باید یک تخم مرغ اضافه کنم. برای کوکی ها، آنها را بیرون بیاورید. چه کسی می دانست؟ باز هم سالها آزمایش.

از آزمایشات خود لذت ببرید و تفاوت را تجربه کنید!

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر