فواید بسیاری از کتون های تمشک

مکمل های کاهش وزن جدید به طور مداوم در حال توسعه و انتشار برای عموم هستند. اکثر مکمل ها ادعاهای بزرگی دارند، اما به ندرت توسط تحقیقات علمی پشتیبانی می شوند. یکی از موادی که دانشمندان واقعاً در مورد آن هیجان زده هستند، کتون تمشک است.

یک مطالعه بالینی که در سال ۲۰۱۰ توسط سازمان غذا و داروی کره انجام شد، نشان داد که کتون تمشک از اکسیداسیون اسیدهای چرب پشتیبانی می کند و لیپولیز را افزایش می دهد. مطالعات همچنین نشان داده اند که مصرف مکمل با رژیم غذایی پرچرب می تواند در واقع از اضافه وزن ناخواسته افراد جلوگیری کند. این اقدامات باعث می شود هم متخصصان تناسب اندام و هم افرادی که رژیم دارند شروع به استفاده از این ماده برای تحریک کاهش چربی و بهبود ترکیب کلی بدن خود کنند.

مزایا: چرا هیاهو؟

کتون تمشک یک ترکیب شیمیایی معطر است که از تمشک قرمز به دست می آید. به گفته متخصصان پزشکی، فواید کتون های تمشک بسیار زیاد است. این ترکیب طبیعی ترشح آدیپونکتین را تحریک کرده و حالت کتوز ایجاد می کند.

آدیپونکتین هورمونی است که مسئول بسیاری از مزایای این ترکیب است. این هورمون در بافت های چربی ایجاد می شود و نقش مهمی در عملکرد متابولیک دارد. در واقع آدیپونکتین هورمونی است که از متابولیسم چربی حمایت می کند و تبدیل چربی به انرژی را کنترل می کند. افزایش تولید آدیپونکتین باعث بهبود حساسیت فرد به انسولین، تحریک کاتابولیسم اسیدهای چرب و افزایش تولید انرژی می شود. با تحریک سنتز آدیپونکتین، رژیم گیرندگان می توانند چربی اضافی بدن را کاهش دهند و بدن خود را متحول کنند.

مزایای کتون های تمشک نیز به توانایی این ترکیب در تحریک کتوز نسبت داده می شود. کتوز یک حالت متابولیک است که بر اساس سطوح بالای کتون خون طبقه بندی می شود. زمانی که ذخایر گلیکوژن بدن تخلیه شده باشد، کتون ها معمولاً از اسیدهای چرب تشکیل می شوند. در گذشته، افراد رژیم باید با محدود کردن مصرف کربوهیدرات خود، کتوزیس را فعال می کردند. امروزه افراد رژیم می توانند با افزایش مصرف بدن خود را در حالت چربی سوزی فعال قرار دهند.

مزایای کاهش وزن

با افزایش تولید آدیپونکتین و فعال کردن کتوز، کتون های تمشک طیف گسترده ای از مزایای را ارائه می دهند. تولید آدیپونکتین، هورمون تحریک شده، مستقیماً به ترکیب بدن فرد بستگی دارد. افرادی که بافت چربی زیادی دارند نسبت به افراد لاغرتر آدیپونکتین بسیار کمتری تولید می کنند.

به طور معمول، تنها راه افزایش عرضه آدیپونکتین بدن، کاهش وزن است. متأسفانه، از آنجایی که سطوح پایین آدیپونکتین متابولیسم را کند می کند، کاهش بافت چربی و افزایش سنتز آدیپونکتین برای رژیم گیرندگان می تواند بسیار دشوار باشد. به لطف مزایای کتون تمشک، رژیم گیرندگان می توانند تولید آدیپونکتین را تحریک کنند، متابولیسم خود را تسریع کنند و حساسیت به انسولین خود را بسیار سریعتر از همیشه افزایش دهند.

برای از دست دادن بیشتر چربی، کتون های تمشک نیز میزان کتون های خون را افزایش می دهند، بنابراین بدن را در حالت کتوز قرار می دهند. هنگامی که بدن وارد کتوز می شود، اسیدهای چرب از سلول ها خارج می شوند تا به گلوکز متابولیزه شوند. هنگامی که این مزیت با متابولیسم سریعتر همراه شود، کاهش وزن بدون احساس خستگی یا گرسنگی برای افرادی که رژیم دارند بسیار آسان تر می کند. در واقع، کتون تمشک به قدری موثر است که کاربران مجبور نیستند برای کاهش وزن خود را از گرسنگی بگذرانند یا ساعت ها را در باشگاه بگذرانند. در حالی که این ترکیب زمانی که با یک رژیم غذایی سالم و برنامه ورزشی ترکیب می شود موثرتر است، کتون های تمشک به اندازه کافی قدرتمند هستند که بسیاری از کارها را به تنهایی انجام دهند.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر