مزایای سلامتی پنیر در گریل مکزیکی شما

پنیر خوشمزه است. به نظر ما این یکی از بزرگترین هدایای طبیعت است. پنیر دل همه را پر از شادی می کند، دهانت شاد و روحت را از خوبی. این احتمالاً یکی از دلایلی است که احتمالاً در گریل محلی مکزیکی خود کارمندان سخت کوش و متعهد را پیدا می کنید که در آشپزخانه گرد هم آمده اند تا انبوهی از پنیر کوتیجا تازه، خوشمزه و مغذی را رنده کنند. تپه از آن! کوه های آن، حتی.

در گریل مکزیکی، آنقدر پنیر کوتیجا را رنده می‌کنند تا پای پیپر کنترل موش‌هایش را از دست بدهد. و Pied Piper نمی گذارد آن موش ها تمام پنیر او را بخورند. چرا؟ نه فقط به دلیل کیفیت برتر پنیر که قبلاً ذکر شد، هرچند که به وضوح ارتباط زیادی با آن دارد. اما دلیل واقعی اینکه پنیر کوتیجا یکی از مواد اصلی مورد علاقه در گریل مکزیکی است این است که کوتیجا یکی از بهترین پنیرهای ممکن است.

ما می دانیم که این یک بیانیه جسورانه است. وقتی پنیرهای زیاد دیگری در انواع فرهنگ ها و انواع غذا موجود است، به سختی می توان آن را به ارزش اسمی در نظر گرفت. حتی غذای کبابی مکزیکی نیز گهگاه انواع پنیرهای دیگر را در بر می گیرد، اگرچه ما گمان می کنیم که این نوعی حمله به دنیای پنیرهایی است که زیبایی و کمال آن را ندارند.

پس چرا کوتیجا برتر از همه پنیرهاست؟ چرا «پارمسان مکزیک» (اما به نظر ما خیلی بهتر از پارم!) ادامه دارد؟

کوتیجا یک پنیر گاوی شیری شور، شکننده و مضحک است که نام آن برگرفته از شهر کوتیجا در مکزیک است. این یک عنصر کلاسیک در جنوب مرز است که به دلیل زیپ تند و بافت منحصر به فردش محبوب است. این پنیر به نام el queso de montaña یا پنیر کوهی شناخته می شود، زیرا سازندگان آن در ارتفاعات کوهستانی زندگی می کنند و آن را پنیر می کنند. و اینجاست که طعم و رنگ خود را به دست می‌آورد، شیری که کوتیجا را می‌سازد مستقیماً از گاوهایی می‌آید که روی علف‌های کوهستانی که فقط در فصل کوتاه بارانی رشد می‌کنند، می‌خورند.

به شدت طعم‌دار است، برای رنده کردن عالی است و در بسیاری از غذاهای کبابی مکزیکی (همانطور که مناسب است) یافت می‌شود. از سالاد گرفته تا سوپ، تاکو تا توستادا، همه اینها با سحر و جادو تقویت شده است. بهترین از همه، و شاید دلیل اینکه Pied Piper استقامتی برای تعقیب موش دارد، پنیر کوتیجا بسیار بیشتر از طعم عالی است: برای شما هم خوب است.

مانند بسیاری از محصولات لبنی، کوتیجا منبع خوبی از پروتئینی است که برای ساختن بافت قلب و سایر ماهیچه ها و سالم ماندن نیاز داریم. فقط یک اونس وعده ۷ گرم پروتئین یا ۱۴ درصد از مقدار توصیه شده روزانه پروتئین به شما می دهد. حتی بهتر از آن، کوتیجا دارای مقدار زیادی کلسیم استخوان‌ساز است. و اگر دیابتی هستید یا یکی از آن رژیم های کم کربوهیدرات را دنبال می کنید، مهم است که توجه داشته باشید که کوتیجا کربوهیدرات کمی نیز دارد. بنابراین پشت پایپر در صف نزدیک‌ترین گریل مکزیکی خود قرار بگیرید تا از اینکه کوتیجا می‌تواند به ذائقه‌های شما کمک کند لذت ببرید.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر