چگونه محبوب ترین غذاهای مدیترانه ای را شناسایی می کنید؟

بیشتر غذاهای مدیترانه ای به عنوان غذاهایی شناخته می شوند که در طول قرن ها تکامل یافته اند، به ویژه در شانزده کشوری که دریای مدیترانه را احاطه کرده اند. این کشورهای اولیه که بر تکامل چنین غذاهایی تأثیر گذاشته اند عبارتند از: یونان جنوبی، ایتالیا، فرانسه، پرتغال و اسپانیا. مشخصه این کشورها طول عمر بیشتر مردمشان و همچنین کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان است.

رژیم غذایی پایه مدیترانه ای

بسیاری از غذاهای مدیترانه ای حاوی کربوهیدرات های پیچیده، بسیاری از سبزیجات، میوه ها، لوبیا، پاستا، برنج و بسیاری از غلات دیگر هستند. از آنجایی که کشورهای مدیترانه همه به دریا دسترسی داشته اند، ماهی محبوب است، اما به دلیل ماهیگیری بیش از حد، استفاده از آن تا حدودی کاهش یافته است. شراب نیز اغلب مصرف می شود، اما در مقادیر کمتر یا متوسط ​​و تمام غذا در روغن زیتون پخته می شود. جدا از اینکه طعم خودش را به غذا می دهد. روغن زیتون نیز ماهیت درمانی دارد و به طور طبیعی بدون کلسترول است که خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

یک وعده غذایی مدیترانه ای معمولی

به طور معمول، یک وعده غذایی با پیش غذا شروع می شود، به عنوان مثال سالاد الویه مراکشی یا برگ های انگور پر شده ترکی. اگر فصل مناسب باشد، گاهی اوقات یک سوپ مدیترانه ای پرکننده مانند سوپ لوبیا فافای سنگین از سیسیل یا سوپ پاستا از یونان به همراه نان تازه فرآوری نشده می تواند کل غذا را درست کند. نان اغلب سرو می شود و یکی دو نان محبوب عبارتند از نان زیتون قبرس یا نان کنجد مصر.

غذای اصلی شامل مقدار زیادی سبزیجات، فتا، پاستا یا حبوبات است که اساساً به این معنی است که گیاهان بیشتر غذا را با وعده های ماهی و گوشت تشکیل می دهند. برخی از نمونه ها عبارتند از: بادمجان یونانی پلو یا غذای ساده ماهی تونسی با کوسکوس که از دانه های سمولینا است.

غذای آخر همیشه بسیار ساده است با یک فنجان قهوه ترک یا چای مراکشی و برای دسر، چیزهای ساده مانند کلوچه بادام الجزایری، تارت لیمو از پروونس، انجیر پخته شده از یونان یا یخ لیمو ساده سیسیلی.

غذاهای مدیترانه ای محبوب کدامند؟

برخی از اشکال محبوب غذاهای مدیترانه ای شامل غذاهای ماهی به دلیل نزدیکی به دریای مدیترانه است، اما به دلیل ماهیگیری بیش از حد در این منطقه، اکنون بسیاری از ماهی ها نیاز به واردات دارند.

در این مناطق که گوشت با حرارت زغال و چوب پخته می شود، غذای باربیکیو رایج است. کباب کردن در اکثر نقاط جهان رایج است، اگرچه تکنیک در هر جایی که تهیه اولیه یکسان باشد کمی متفاوت است.

نان پیتا نان گندمی است که با مخمر درست می شود و جدا از اینکه بخشی از غذاهای مدیترانه ای است بخشی از غذاهای سنتی بسیاری از کشورهای خاورمیانه و آفریقا را نیز تشکیل می دهد. در آنجا به نان لبنانی، سوری یا عربی معروف است.

هوموس که دیپ تهیه شده از خمیر نخود و کنجد با طعم دهنده روغن زیتون، سیر، آب لیمو و پاپریکا است. این غذا به عنوان یک غذای صبحانه کاملاً محبوب شده است و در سراسر جهان عرب رواج یافته است.

آیا غذاهای مدیترانه ای سالم هستند؟

غذاهای مدیترانه ای در دهه ۹۰ در جهان غرب محبوبیت زیادی پیدا کرده است زیرا تحقیقات زیادی از دانشگاه ها و انجمن های تحقیقاتی در سراسر جهان دارد. علاوه بر این، در مقایسه با جهان غرب، عامل اصلی طول عمر مردم در این منطقه و کاهش ابتلا به بیماری های قلبی و سایر بیماری ها در نظر گرفته شده است. دلیل این امر عوامل بسیاری از جمله روغن زیتون است که آنتی اکسیدان بالایی دارد و برخلاف چربی های حیوانی مصرف شده در آمریکا گفته می شود که کلسترول را کنترل می کند و بیماری قلبی را کاهش می دهد.

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر