در مورد کربوهیدرات های خوب و کربوهیدرات های بد گیج شده اید؟
افرادی که کربوهیدرات ها را به چشم نمی بینند، به همه کمک های رژیم غذایی کم کربوهیدرات که می توانند دریافت کنند، نیاز دارند، چه در قالب نکات تغذیه ای از ادبیات پخش معتبر یا سایت های آنلاین، یا مستقیماً از متخصصان پزشکی/متخصصان تغذیه خود.
در حالی که برخی از افراد ممکن است تمایل داشته باشند که همه صحبت ها در مورد کربوهیدرات ها را کنار بگذارند، در پایان روز، دریافت کمک و توضیح در مورد رژیم کم کربوهیدرات از منابع مورد اعتماد مطمئناً بسیار مفید خواهد بود. کربوهیدراتهای بد، که قندهای آسان نیز نامیده میشوند، قندهای تصفیهشدهای را تشکیل میدهند که به افراد کالری خالی میدهند. کربوهیدرات های ساده به طور طبیعی در برخی سبزیجات و محصولات لبنی وجود دارد.
در مقابل، «کربوهیدراتهای خوب» یا کربوهیدراتهای پیچیده شامل محصولات جو دوسر و غلات (که ممکن است تصفیه شوند و در نتیجه مواد مغذی و فیبر آنها حذف شده یا تصفیه نشده باشند)، لوبیاها و سایر سبزیجات و میوههای خاص هستند. در واقع، احمقانه است که غذاهای سالم و مفید مانند غلات کامل، گیاهان و میوه ها را به نفع یک همبرگر خوشمزه و سیب زمینی سرخ کرده مملو از چربی های اشباع شده و ترانس که با نوشابه مصرف شوند، بیهوده است. پس از آن، رژیم های غذایی مد روز و فست فود همچنان برای اکثر افراد جذابیت خاصی دارد.
در دریافت کمک و اطلاعات مربوط به رژیم کم کربوهیدرات، افراد سلامت گرا نیز ناچارند با نظرات مختلف پزشکی برخورد کنند، مانند این که رژیم کم کربوهیدرات ممکن است منجر به کاهش وزن بیشتر نسبت به رژیم کم چربی فرضی شود. با این حال، متخصصان به این نکته اشاره میکنند که آنچه واقعاً باعث کاهش وزن سنگین میشود، در واقع نوع رژیم غذایی نیست، بلکه کالری کاهش یافته است. در ارتباط با این، باید توجه داشت که همه غذاهای کم کربوهیدرات باعث کاهش کالری نمی شوند.
رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/ رژیم کتوژنیک دکتر روشن ضمیر