مرغ ترش گیلانی یکی از غذاهای اصیل و قدیمی گیلانه که فقط کافیه یک بار امتحانش کنی تا بشه یکی از لذیذترین غذاهای زندگیت
مقدار مواد لازم مرغ ترش گیلانی برای ۴ نفر:
مرغ به مقدار لازم
پیاز یک عدد
لپه : ۴ قاشق غذاخوری سرخالی
سبزی سرخ شدهی مرغ ترش: سه چهارم لیوان
رب انار ترش: یک قاشق غذاخوری
آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
و تخم مرغ یک عدد.
ابتدا مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه ی تفت کوچک میدهیم
لپه خیس شده و پیاز نگینی را اضافه کنید
سبزی اصیل مرغ ترش گیلانی را اضافه کنید
با اضافه کردن 3 تا 4 لیوان آب جوش اجازه میدهیم بپزد .
در آخر هم رب انار یا رب آلوچه را اضافه میکنیم .
ی راز دیگه از پخت مرغ ترش گیلانی اینه که نیم ساعت آخر 1 عدد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .
برای درست کردن مرغ ترش گیلانی از رب آلوچه و آب نارنج هم استفاده میکنن؛ ولی من رب انار ترش و آبغوره رو ترجیح میدم👌