تنها راز لعاب دار شدن مرغ ترش گیلانی بدون عوض شدن رنگ و بو !!


مرغ ترش گیلانی یکی از غذاهای اصیل و قدیمی گیلانه که فقط کافیه یک بار امتحانش کنی تا بشه یکی از لذیذترین غذاهای زندگیت

مقدار مواد لازم مرغ ترش گیلانی برای ۴ نفر:

مرغ به مقدار لازم
پیاز یک عدد
لپه : ۴ قاشق غذاخوری سرخالی
سبزی سرخ شده‌ی مرغ ترش: سه چهارم لیوان
رب انار ترش: یک قاشق غذاخوری
آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری
و تخم مرغ یک عدد.

تنها راز لعاب دار شدن مرغ ترش گیلانی بدون عوض شدن رنگ و بو !!

ابتدا مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه ی تفت کوچک میدهیم

لپه خیس شده و پیاز نگینی را اضافه کنید

سبزی اصیل مرغ ترش گیلانی را اضافه کنید

با اضافه کردن 3 تا 4 لیوان آب جوش اجازه میدهیم بپزد .

در آخر هم رب انار یا رب آلوچه را اضافه میکنیم .

ی راز دیگه از پخت مرغ ترش گیلانی اینه که نیم ساعت آخر 1 عدد تخم مرغ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم .

برای درست کردن مرغ ترش گیلانی از رب آلوچه و آب نارنج هم استفاده میکنن؛ ولی من رب انار ترش و آبغوره رو ترجیح میدم👌