دستور تهیه سوپ قارچ خامه ای مرحله به مرحله


طعم بی نظیر سوپ قارچ و خامه را امتحان کنید!

سوپ قارچ یکی از پیش غذاهای بین المللی است که در منوی اکثر رستوران های دنیا یافت می شود. این سوپ به دلیل طعم و عطر دلنشین و همین طور بافت نرم و لذیذ خودش طرفداران زیادی دارد. می توانید در روزهای سرد زمستانی سوپ قارچ و خامه را به عنوان یک عصرانه دلپذیر و یا شام سبک میل کنید.

مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ خامه ای :

600 گرم قارچ
8 حبه سیر
2 عدد پیاز
9 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سرکه
2 قاشق غذاخوری آرد
250 میلی لیتر، (1 لیوان)، آب گوشت یا آب مرغ
5 لیوان آب
1 قاشق مرباخوری خوری پر نمک
1 قاشق مرباخوری خوری پر فلفل سیاه
1 بسته، 200 میلی لیتر، خامه
10 شاخه آویشن
3 برش نان کامل سبوس دار

سوپ قارچ خامه ای

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای:

6 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و وقتی داغ شد، 2 عدد پیاز ریز شده را اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید.

سپس 600 گرم قارچ را نازک برش داده و به قابلمه اضافه کنید.

همه قارچ ها را یکجا به قابلمه اضافه نکنید. از آنجایی که قارچ ها به راحتی آب می اندازند ، مهم است که آنها را به یکباره درون قابلمه نریزید.

قارچ ها را به سه قسمت تقسیم کرده و به صورت دسته ای بریزید و وقتی دسته اول آبش کشیده شد ، دسته دوم قارچ را اضافه کنید. دسته سوم، مخصوصا برش های بزرگ وسط قارچ را برای رویه سوپ، نگه دارید .

بعد از قارچ ها، 6 حبه سیر را درشت خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.

2 قاشق غذاخوری پر از آرد اضافه کنید و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

5 شاخه آویشن و 1 قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنید و مخلوط کنید.

250 میلی لیتر که معادل یک لیوان میباشد ، آب گوشت و 5 لیوان آب را اضافه کنید و هم بزنید .

در آخر یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه و نمک اضافه کنید. روی حرارت زیاد بپزید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بپزید

3 برش نان را مکعبی برش دهید. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. ابتدا قارچ ها را روی آن بگذارید و کمی تفت دهید و سپس نان را اضافه کنید. بعد از اینکه نان و قارچ به مدت 1-2 دقیقه تفت داده شد، 2 حبه سیر باقی مانده را له کنید و به تابه اضافه کنید.

تفت دادن را روی حرارت متوسط تا کم ادامه دهید تا جایی که نان و قارچ ها قهوه ای شوند. کمی نمک، فلفل چیلی و فلفل سیاه را به تابه اضافه کنید.

وقتی نان ترد شد ، حرارت را خاموش کنید و برگ های 5 شاخه آویشن را بپاشید و مخلوط کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

سوپ را در قابلمه با گوشتکوب برقی هم بزنید تا دانه ای باقی نماند و صاف شود. سپس 1 بسته خامه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

درست قبل از سرو کردن ، دوباره زیر شعله را روشن کنید تا حسابی ترد شوند .

وقتی سوپ ها را در ظرف هایی که در آن سرو می کنید ریختید ، نان های ترد شده و قارچ را روی آن بریزید . سوپ خوشمزه شما آماده است .

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی



Source link