دستور پخت مرغ ترد خوشمزه در ایر فرایر


طرز تهیه خوشمزه ترین مرغ سوخاری در ایرفرایر

مرغ سوخاری غذایی لذیذ و خوشمزه بوده و بسیار پرطرفدار در بین اعضای خانواده است. اما با توجه به اینکه به طور معمول برای تهیه، آن را در روغن فراوانی سرخ می کنند بنابراین یک غذای سالم و رژیمی محسوب نمی شود و ممکن است برای برخی افراد که دارای برخی بیماری ها مثل چربی خون بالا و مشکلات قلبی و چاقی هستند، خیلی مناسب نباشد، اما در صورتی که برای پخت آن روغن زیادی استفاده نشود می تواند در رژیم های سالم نیز مورد استفاده قرار گیرد.

مواد لازم جهت تهیه مرغ ترد:

  • سینه مرغ(۲۰۰ گرم )
  • یک عدد تخم مرغ
  • ½ لیوان آب
  • ½لیوان پودر سوخاری
  • یک قاشق چایخوری نمک‌
  • یک قاشق چایخوری فلفل
  • روغن مایع ۳ قاشق سوپ‌خوری

مرغ سوخاری در ایرفرایر

طرز تهیه مرغ در ایرفرایر:

سینه مرغ را به قطعاتی با قطر یک سانت و به صورت نواری برش بزنید .

تخم مرغ و پودر سوخاری و آرد را در ظرف های جداگانه بریزید و به هر کدام مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرغ ها را ابتدا به تخم مرغ سپس به آرد و دوباره به تخم مرغ و بعد به آرد سوخاری زده ، و آماده کنید.

ایر فرایر را روشن کرده و در حالت پخت مرغ قرار داده و بگذارید سه دقیقه گرم شود .

قسمت مخصوص پخت ایرفرایر را با فرچه روغن بمالید و برش‌های مرغ را در آن بگذارید روی مرغ ها هم روغن بزنید و پخت را شروع کنید.

هر دو- سه دقیقه مخزن دستگاه را بیرون آورده و چند بار تکان دهید و مرغ ها را زیر و رو کنید. پخت را حدود ۸ دقیقه تا زمانی که مرغ ها سرخ شوند ادامه دهید و بصورت گرم میل کنید.

طرز تهیه مرغ در ایرفرایر

نکات تکمیلی:

برای مرغ تردتر، می توانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
می توانید به جای پودر سوخاری از نان تست رنده شده نیز استفاده کنید.
برای پخت مرغ کامل، زمان پخت را به 30 تا 40 دقیقه افزایش دهید.
برای اطمینان از پخت کامل مرغ، می توانید از دماسنج گوشت استفاده کنید. دمای داخلی مرغ باید 74 درجه سانتی گراد باشد.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی



Source link