طرز تهیه کوکی سابله مرحله به مرحله
کوکی های Sable سابله تقریباً در همه مناطق فرانسه تهیه می شوند. این خمیر شیرینی کلاسیک، از کره، تخم مرغ و آرد تهیه میشود. Sable در زبان فرانسوی به معنای “شن” است. با هم این کوکی خوشمزه و آسان را میپزیم!
مواد لازم برای تهیه کوکی سابله :
1 عدد تخم مرغ
1 بسته وانیل شکری
کره 150 گرم، در دمای اتاق
100 گرم پودر قند
آرد 250 گرم
5 گرم بیکینگ پودر
طرز تهیه کوکی سابله :
کره و شکر را حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا به حالت خامه ای درآید.
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و با دست ورز دهید. خمیر شکننده ای به دست می آید.
خمیر را بین کاغذ روغنی پهن می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
با استفاده از قالب گرد برش بزنید و در فر 170 درجه به مدت 12 دقیقه بپزید.
تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی