طرز تهیه فندق شور و بو داده


چگونه فندق را برشته کنیم ؟

تفت دادن فندق مقداری از رطوبت مغز را از بین می‌برد و باعث می شود بافت تردتری پیدا کند و چربی‌های طبیعی موجود در مغز را قهوه‌ای می‌کند. فندق برشته شده طعمی مغذی‌تر دارد، اما تفت دادن بیش از حد آن‌ها می‌تواند باعث سوختگی یا تلخی آجیل شود. فندق برشته شده را می توان در دستور غذاها استفاده کرد یا همانطور که هست مصرف کرد. مرحله نخست را در زیر ببینید تا بو دادن فندق خود را شروع کنید.

مرحله اول: بو دادن فندق در فر

اگر حجم زیادی از فندق در دست داشتیم، بهترین روش برشته کردن در فر است، این روش ساده و کمی وقت گیر است اما فندق ها یکنواخت برشته می شوند.

1- فندق را در سینی فر قرار دهید.

2- فندق های پوست کنده (مغز فندق) را به صورت یک لایه روی یک سینی کوکی پهن کنید.

3- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

4- وقتی داغ شد، سینی کوکی را روی توری وسط فر قرار دهید.

5- اجازه دهید آجیل ها حدود 12 دقیقه برشته شوند، سپس آنها را بررسی کنید.
اگر بوی آجیل از آن به مشام رسید و کمی قهوه ای شد، فرایند تفت دادن به پایان رسیده است. اگر اینطور نیست، هر دقیقه یا بیشتر آنها را بررسی کنید.

 تفت دادن فندق

6- مغز فندق ها را مرتب تماشا کنید تا زیاد برشته نشوند.

اگر می خواهید آنها را طولانی تر و آهسته تر برشته کنید، می توانید آنها را در دمای 275 درجه فارنهایت (125 درجه سانتیگراد) به مدت 15 تا 20 دقیقه گرم کنید.

مرحله دوم: تفت دادن مغز فندق در تابه

اگر مقدار مغز فندق موجود در دستمان کم بود یا عجله داشتیم، تفت دادن در تابه راهکار پیشنهادی می باشد.

1- فندق را در تابه تفت دهید.

تفت دادن فندق در تابه می تواند طعمی لذیذ و بهشتی به آنها بدهد. می توانید کمی روغن به ماهیتابه اضافه کنید تا نسوزند، اما روغن زیاد طعم آن را تغییر می دهد. در اینجا نحوه پخت فندق در یک تابه ی لبه دار عنوان می شود.

2- فندق های خود را به صورت یک لایه در یک قابلمه لبه بریزید.

3- تابه را روی اجاق گاز با حرارت متوسط قرار دهید.

4- هر یک دقیقه یکبار، فندق ها را هم بزنید تا تفت دادن آن ها یکنواخت شود.

5- وقتی شروع به قهوه ای/طلایی شدن و بوی آجیل دادن می کند با دقت آن ها را زیر نظر بگیرید، زیرا خیلی سریع پخته می شوند.

بو دادن فندق

6- آنها را به مدت 5-10 دقیقه تفت داده تا معطر و قهوه ای شوند.

7- وقتی قهوه‌ای/طلایی شدند، فوراً آن‌ها را از ماهیتابه خارج کرده تا بیش از حد برشته نشوند.

مرحله سوم: برشته کردن در فضای باز

بسیار پیش می آید که به پیکنیک یا فضای باز رفتیم و از جنگل یا باغ های اطراف فندق چیدیم، لذت خوردن فندقی که پس از چینش میل شود بسیار دلچسب است.

1- فندق را روی آتش فضای باز تفت دهید.

وقتی فندق روی آتش فضای باز مانند آتش‌دان یا کباب بریان می‌شود، طعم دودی به خود می‌گیرد. اگر با دوستان خود در کمپینگ هستید، فندق های تازه یک میان وعده خوشمزه را درست می کنند. اگر می خواهید فندق را روی آتش فضای باز برشته کنید، باید چه کاری انجام دهید؟ مراحل زیر پاسخ شما را به خوبی می دهد.

2- آجیل های پوست کنده شده را در قابلمه یا تابه ای ریخته و آن ظرف را با دقت روی ذغال های داغ بگذارید.

3- بسته به حرارت، آنها را مرتباً به مدت 2 تا 3 دقیقه هم زده تا قهوه ای، برشته و معطر شوند.
این هم زدن می تواند با چرخندان قابلمه باشد.
فندق را هم بزنید بیش از حد گرم شود.

مرحله چهارم: پوست کندن (سبوس گیری) فندق

بو دادن فندق بصورت پوست سبوسی مزه ی خاصی می دهد اما معمول است که فندق را مغز (سفید) کرده و سپس بو دهیم. در سبوس فندق خواص بیشماری وجود دارد، اما مغز سفید فندق خوشمزه تر است.

فندق بو داده

1- پوست اضافی سبوسی فندق را بردارید.

مطمئناً می توانید پوست سبوسی فندق را بخورید، اما بیشتر مردم دوست دارند تا آنجا که ممکن است پوست سبوسی آن را جدا کنند تا بتوانند از طعم یک فندق برشته لذت ببرند. برشته کردن آن‌ها در واقع برداشتن پوست سبوسی را آسان‌تر می‌کند، بنابراین باید این کار را بعد از برشته کردن انجام دهید.

با این حال، بدانید که برخی از انواع فندق، مانند فندق اورگان، پوست های سبوسی سرسختی دارند که به سختی جدا می شوند. شما نمی توانید تمام پوست سبوسی فندق را جدا کنید، و این اشکالی ندارد. سبوس آجیل را دارای رنگ و مواد مغذی ارزشمندی می کند.

حتماً بخوانید:

2- آجیل برشته شده داغ را با احتیاط به یک حوله آشپزی یا یک دستمال سفت به میز منتقل کنید.

3- مغز فندق ها را در حوله کاغذی سپس آجیل ها را به آرامی روی هم بمالید.

4- با این کار پوست کاغذی شل که ممکن است کمی ته مزه تلخ داشته باشد از بین می رود.

فندق آماده است.



Source link