نکات مهم پخت کباب چنجه، خوشمزه و آبدار


نکات پخت کباب چنجه خانگی

کباب چنجه یکی از انواع کباب های سنتی ایرانی است که با گوشت گوساله یا گوسفندی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش تهیه و نکات مهم پخت این غذا در ادامه با سایت آموزشی ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه کباب چنجه:

گوشت را بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت قطعات کوچک و باریک خرد کنید.
روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
قطعات گوشت را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا تمام قسمت‌های گوشت به سس آغشته شود.
گوشت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.
کباب چنجه را روی آتش یا ذغال کباب کنید.

 

نکات مهم و لازم جهت تهیه کباب چنجه:

برای تهیه کباب چنجه از گوشت گوسفند یا گوساله تازه استفاده کنید.
قطعات گوشت را به اندازه‌های یکسان خرد کنید تا کباب به طور یکدست پخته شود.
گوشت را به مدت کافی در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.
کباب چنجه را روی حرارت ملایم کباب کنید تا مغزپخت شود.

نکات لازم جهت تهیه کباب چنجه

چند نکته برای تهیه کباب چنجه

در اینجا چند نکته برای تهیه کباب چنجه خوشمزه آورده شده است:

می‌توانید به سس کباب چنجه کمی زعفران، پیاز رنده شده یا سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری اضافه کنید.
برای کباب چنجه می‌توانید از گوشت مرغ یا ماهی نیز استفاده کنید.
کباب چنجه را می‌توانید به همراه نان، برنج یا سبزیجات سرو کنید.