بهترین دستور برای تهیه ی پف خامه ای برای شیرینی عید!


طرز تهیه کوکی پف خامه ای

مواد لازم: کره بدون نمک 33 گرم 40 گرم شکر 40 گرم آرد همه منظوره 65 گرم شیر 65 گرم آب 60 گرم کره بدون نمک 2 گرم نمک 3 تخم مرغ خامه 2 زرده 35 گرم شکر نشاسته ذرت 10 گرم خامه 17 گرم . بعد از پر کردن خامه، شیرینی به راحتی مرطوب می شود. برای ماندگاری بیشتر تردی، چاره ای ندارید جز اینکه هر بار که می خورید آن را با خامه پر کنید. اگر موقع پخت در فر را باز کنید شکر فرو می ریزد (در فر را باز نکنید). مراحل را در کلیپ ببینید و مانند آن انجام دهید.



Source link