دستور تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی برای 6 نفر


پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتقالی

این دسر به طور سنتی با تخم مرغ، شیر، شکر، خامه، وانیل و عصاره پرتقال تهیه می‌شود. برای تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی می‌توانید از دستور زیر استفاده کنید:

پودینگ ماگنولیای پرتغالی

مواد لازم برای ۶ نفر:

شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
آرد ۳ قاشق سوپ‌خوری پر
نشاسته ۲ قاشق سوپ‌خوری پر
زرده یک تخم مرغ
رنده پوست یک پرتقال متوسط
کره یک قاشق سوپ‌خوری
وانیل یک بسته

مواد لازم پودینگ ماگنولیای پرتغالی

بعد از پخت پودینگ :

یک بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر )
بیسکویت پتی بور یک بسته

برای سس پرتقالی :
آب پرتقال نصف لیوان
شیر یک لیوان
شکر ۴ قاشق سوپ‌خوری
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپ‌خوری
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری

پخت پودینگ ماگنولیای پرتغالی

طرز تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی :

در قابلمه ای مناسب یک لیتر شیر را بریزید و رویش یک لیوان شکر اضافه کنید.

بعد ۳ قاشق سوپ‌خوری پر آرد و ۲ قاشق سوپ‌خوری پر نشاسته و یک زرده تخم مرغ را هم اضافه کنید.

همه این مواد را با همزن خوب مخلوط کنید.
قابلمه را روی اجاق گذاشته و تا زمانی که به جوش آید مرتب هم بزنید.

پودینگ شیری ماگنولیای پرتغالی

سپس روی پودینگ شیری که آماده کرده اید، یک قاشق سوپ‌خوری کره و یک بسته وانیل شکری و رنده پوست پرتقال را هم بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و از روی اجاق بردارید.
بگذارید در دمای اتاق خنک شود و گاهی آنرا هم بزنید تا رویش پوسته نبندد .

پودینگ ماگنولیای پرتغالی با خامه

پودینگ ماگنولیای پرتغالی با بیسکوییت

بیسکویت پتی بور یا بیسکویت سبوس دار را در غذا ساز گذاشته و خوب پودر کنید .

پودینگ ماگنولیای پرتغالی با سس

میکس کردن مواد پودینگ ماگنولیای پرتغالی

روی پودینگ ولرم شده یک بسته خامه بریزید.
با میکسر خوب هم بزنید تا یکنواخت و صاف شود.

روش تهیه پودینگ ماگنولیای پرتغالی

در ظروفی که برای سرو انتخاب کرده اید ابتدا یک ونیم قاشق پودر بیسکویت را بریزید سپس یک ملاقه از پودینگ رویش بریزید.

ظرف پودینگ ماگنولیای پرتغالی

تهیه و سرو پودینگ ماگنولیای پرتغالی

دوباره مقداری پودر بیسکویت ریخته و کمی تکان دهید تا سطح آن صاف شود.
بعد باز از پودینگ رویش بریزید و صاف کنید.

برای تهیه سس پرتقالی:

در قابلمه ای کوچک نصف لیوان آب پرتقال و یک لیوان آب بریزید.
رویش ۴ قاشق سوپ‌خوری شکر و یک ونیم قاشق سوپ‌خوری نشاسته ذرت و نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

روی اجاق گذاشته و تا وقتی که غلظت ملایمی بیابد هم بزنید و بپزید .
بعد از آماده شدن از روی شعله برداشته و تا وقتی که کمی ملایم شود ، گاهی هم بزنید.

سس برای پودینگ ماگنولیای پرتغالی

سس پرتقالی را روی پیاله های پودینگ تقسیم کنید.

دسر یخچالی پودینگ ماگنولیای پرتغالی

دسر ماگنولیای پرتقالی را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد رویشان با هر چیزی که مایل هستید تزئین کنید . نوش جان

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی



Source link