پودینگ یخچالی ماگنولیای پرتقالی
این دسر به طور سنتی با تخم مرغ، شیر، شکر، خامه، وانیل و عصاره پرتقال تهیه میشود. برای تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
مواد لازم برای ۶ نفر:
شیر یک لیتر
شکر یک لیوان
آرد ۳ قاشق سوپخوری پر
نشاسته ۲ قاشق سوپخوری پر
زرده یک تخم مرغ
رنده پوست یک پرتقال متوسط
کره یک قاشق سوپخوری
وانیل یک بسته
بعد از پخت پودینگ :
یک بسته خامه (۲۰۰ میلی لیتر )
بیسکویت پتی بور یک بسته
برای سس پرتقالی :
آب پرتقال نصف لیوان
شیر یک لیوان
شکر ۴ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق سوپخوری
زرد چوبه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه پودینگ ماگنولیای پرتقالی :
در قابلمه ای مناسب یک لیتر شیر را بریزید و رویش یک لیوان شکر اضافه کنید.
بعد ۳ قاشق سوپخوری پر آرد و ۲ قاشق سوپخوری پر نشاسته و یک زرده تخم مرغ را هم اضافه کنید.
همه این مواد را با همزن خوب مخلوط کنید.
قابلمه را روی اجاق گذاشته و تا زمانی که به جوش آید مرتب هم بزنید.
سپس روی پودینگ شیری که آماده کرده اید، یک قاشق سوپخوری کره و یک بسته وانیل شکری و رنده پوست پرتقال را هم بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و از روی اجاق بردارید.
بگذارید در دمای اتاق خنک شود و گاهی آنرا هم بزنید تا رویش پوسته نبندد .
بیسکویت پتی بور یا بیسکویت سبوس دار را در غذا ساز گذاشته و خوب پودر کنید .
روی پودینگ ولرم شده یک بسته خامه بریزید.
با میکسر خوب هم بزنید تا یکنواخت و صاف شود.
در ظروفی که برای سرو انتخاب کرده اید ابتدا یک ونیم قاشق پودر بیسکویت را بریزید سپس یک ملاقه از پودینگ رویش بریزید.
دوباره مقداری پودر بیسکویت ریخته و کمی تکان دهید تا سطح آن صاف شود.
بعد باز از پودینگ رویش بریزید و صاف کنید.
برای تهیه سس پرتقالی:
در قابلمه ای کوچک نصف لیوان آب پرتقال و یک لیوان آب بریزید.
رویش ۴ قاشق سوپخوری شکر و یک ونیم قاشق سوپخوری نشاسته ذرت و نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
روی اجاق گذاشته و تا وقتی که غلظت ملایمی بیابد هم بزنید و بپزید .
بعد از آماده شدن از روی شعله برداشته و تا وقتی که کمی ملایم شود ، گاهی هم بزنید.
سس پرتقالی را روی پیاله های پودینگ تقسیم کنید.
دسر ماگنولیای پرتقالی را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و بعد رویشان با هر چیزی که مایل هستید تزئین کنید . نوش جان
تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی