طرز تهیه ایمام باییلدی غذایی لذیذ و متفاوت


ایمام باییلدی Imam bayıldı

غذایی لذید و متفاوت از بادمجان و سبزیجات در روغن زیتون. ایمام باییلدی ، غذایی است که با بادمجان و سیر و پیاز زیاد در روغن زیتون تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. این غذا را می توانید بعنوان مزه یا یک غذای سالم و سبک در یک وعده غذایی خود قرار دهید.

مواد لازم :

بادمجان متوسط ۴ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه‌فرنگی ۲ عدد
فلفل سبز باریک و بلند ۲ عدد
سیر ۶ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ‌خوری
شکر یک قاشق سوپ‌خوری
نمک
فلفل
مقداری جعفری

مواد لازم برای ایمام باییلدی

برای سس غذا:

رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
نصف لیوان آب

طرز تهیه:

قسمت سر بادمجان ها را ببرید و آنها را به صورت راه راه پوست بکنید. به مدت نیم ساعت در آب نمک بگذارید بعد آب را خالی کرده و بادمجانها را با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خوب خشک کنید.

بادمجانها را در روغن داغ سرخ کنید طوری که هر طرف آنها سرخ شود .
برای اینکه روغن اضافی بادمجان ها گرفته شود آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید.

طرز تهیه ایمام باییلدی

پیازها را بصورت نیم حلقه برش دهید . در تابه روغن زیتون را ریخته و پیازها را ۲ دقیقه تفت دهید.
سپس فلفل سبز ریز شده و سیر ریز شده را روی پیاز ریخته و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.

روش آماده سازی ایمام باییلدی

بعد به مواد قبلی ، گوجه‌فرنگی های پوست گرفته و ریز شده، شکر و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و هم بزنید.

مواد اولیه برای ایمام باییلدی

تا وقتی که گوجه‌فرنگی ها نرم شوند و آب آنها کمی کشیده شود در حرارت متوسط تفت دهید.
بعد شعله را خاموش کنید و جعفری خورد شده را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

تهیه مواد اولیه برای ایمام باییلدی

بادمجان‌ها را در ظرفی که مناسب فر باشد بگذارید و وسط آن ها را بصورت یک خط راست ، با چاقو برش دهید و باز کنید.

ایمام باییلدی با روغن زیتون

داخل بادمجان ها را با موادی که آماده کرده اید پر کنید.
در کاسه‌ای رب گوجه فرنگی را با نصف لیوان آب هم بزنید تا حل شود . مقدار کمی نمک بریزید. این سس را به آرامی روی بادمجانها بریزید.
غذا را در فر با دمای ۱۹۰ درجه بگذارید تا بپزد.

طرز تهیه ایمام باییلدی با سبزیجات

پوستر ایمام باییلدی

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی



Source link