طرز تهیه کباب مجاری برای یک ضیافت بزرگ


طرز تهیه کباب مجاری

کباب مجارستان چیزی کم و کسر ندارد یک دستور غذای اصلی خوشمزه که تمام طعم ها را با انواع سبزیجات، سس بشامل، گوشت و پنیر چدار ترکیب می کند. این غذا به تنهایی برای تغذیه کل میز کافی است. هیچ کس نیست که آن را دوست نداشته باشد. یک غذای اصلی کامل که هیچ کس نمی تواند به آن نه بگوید.

کباب مجاری

مواد لازم برای تهیه کباب مجاری

گوشت خیلی کوچک ریز شده گوساله ۵۰۰ گرم
بادمجان بزرگ ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
نخود سبز آب پز شده ۱ لیوان
گوجه‌فرنگی متوسط ۲ عدد
سیر ۵ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ‌خوری
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
نمک
فلفل

مواد لازم برای کباب مجاری

برای سس بشامل:

کره یک قاشق سوپ‌خوری
آرد یک قاشق سوپ‌خوری
شیر ۱و ½ لیوان
نمک
فلفل سیاه

  • برای روی غذا یک لیوان پنیر پیتزا

طرز تهیه کباب مجاری :

گوشت ریز خورد شده گوساله را در یک تابه مناسب بریزید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید و در این زمان چند بار زیر و رو کنید.

پخت گوشت برای کباب مجاری

بعد آب به مقداری که روی گوشت را بگیرد، در تابه بریزید و بگذارید با شعله ملایم بپزد تا گوشت نرم شود .

طبخ گوشت برای کباب مجاری

دو بادمجان را بصورت راه راه پوست بکنید و سیب زمینی را هم پوست کنده و هر دو را به صورت مکعب های کوچک ریز کنید و بصورت جدا گانه در روغن داغ سرخ کنید و بعد در بشقابی که داخلش حوله کاغذی آشپزخانه انداخته اید بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود.

روش تهیه کباب مجارستانی

بعد روی گوشت که کاملا پخته و نرم شده سه قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بریزید. یک لیوان نخود فرنگی و سیر های ریز شده را هم روی گوشت بریزید و در حالی که گاهی هم می‌زنید به مدت ۲ -۳ دقیقه بپزید.

مواد اولیه کباب مجارستانی

سپس گوجه ها را که پوست کنده و به صورت قطعات کوچک ریز کرده اید به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. تا وقتی که گوجه ها کمی نرم شوند بپزید.

کباب مجاری مخصوص

بعد از روی اجاق برداشته و بادمجان و سیب زمینی سرخ شده را رویش بریزید و یک لیوان پنیر پیتزا رنده شده را هم اضافه کنید.

پوستر کباب مجاری

برای تهیه سس بشامل در یک قابلمه کوچک کره را اب کنید و آرد را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود بعد یک و نیم لیوان شیر را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکنواخت شود.

آموزش تهیه کباب مجاری

تا زمانی که غلظتی روان به خود بگیرد هم بزنید . اگر غلظت آن زیاد شد کمی شیر اضافه کنید و به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید . تا وقتی که رویش طلایی شود در حدود ۲۵ دقیقه بپزید . نوش جان

تهیه و ترجمه : مجله اینترنتی



Source link