اصول تهیه غذا: خوشمزه کردن مرغ


نویسنده: اوینا دل پیتزو

به دوشنبه شب سرکش دیگر خوش آمدید. شما به سمت یخچال – و آن دسته از مواد اولیه تصادفی که در بخش ارگانیک خواربارفروشی مورد علاقه خود انتخاب کرده اید – حرکت می کنید ، به این امید که انرژی بیشتری برای پختن یک غذای سالم و خوش طعم و مطابق با اهداف تناسب اندام خود جمع آوری کنید. شما به خاطر دارید که مرغ خریدید و تصور کنید یک مرغ بریان زیبا با پوست ترد ، یک لعاب کره ای زیبا و یک تزیین تزئین رزماری دارد. یک گزینه وسوسه انگیز – اما نه دقیقاً همان چیزی که در هنگام شروع رژیم غذایی و به کره گفتید پیاده روی کنید. همچنین آنچه خریداری کرده اید سینه مرغ بدون پوست است. شما برمی گردید و چشم های امیدوار شوهر ، همسر ، فرزند ، سگ و/یا ماهی قرمز خود را می بینید و فکر می کنید ، “چرا مرغ طعم بیکن بی افری عسلی ندارد؟ من با آن چه می کنم؟ »

این باعث می شود که این س askال را مطرح کنید که “چگونه می توانم این منبع اولیه و خشک پروتئین را به یک شاهکار آشپزی تبدیل کنم؟”

آشپزی بعد از یک روز طولانی می تواند طاقت فرسا باشد ، و آماده سازی غذا می تواند بسیار ترسناک باشد ، به ویژه وقتی از خوردن یک مرغ خسته کننده دائماً خسته شده اید ، اما با گزینه های ترشی و آب نمک می توانید یک غذای سالم و خوشمزه را در مدت زمان کوتاهی میل کنید. زمان. کمی آماده سازی طول می کشد ، اما ارزش آن را دارد که بتوانید غذاهای مورد نظر خود را تهیه کنید.


زیبایی برینینگ

برینینگ توسط بسیاری از فرهنگ های مختلف برای نگهداری ، چاشنی و نرم کردن گوشت به گونه ای استفاده شده است که در غیر این صورت امکان پذیر نیست. چند راه برای نمک زدن مرغ وجود دارد. اولین روش ، و احتمالاً رایج ترین ، آب نمک مرطوب است ، که از شما می خواهد مرغ را در حمام نمک فرو ببرید. به طور معمول نسبت 3/4 فنجان نمک به یک گالن آب نیاز است و می توانید برای طعم بیشتر شکر ، گیاهان و ادویه جات ترشی جات اضافه کنید. به عنوان مثال ، برگ بو و گیاهان De Provence.

اجازه دهید مرغ حداقل 4 ساعت در آب نمک در دمای اتاق بماند یا یک شب آن را در یخچال بگذارید. اگر از سینه مرغ استفاده می کنید ، ایده خوبی است که آنها را برای پخش بهتر طعم پروانه بزنید. قبل از پروانه زدن آنها را حداقل 15 دقیقه آب نمک بزنید و از 6 ساعت تجاوز نکنید. اساساً ، اگر مرغ قبلاً نازک است ، نمی خواهید برای مدت طولانی آب نمک بزنید زیرا بافت را از بین می برد.

آب نمک مرطوب از طریق اسمز انجام می شود و آب و نمک به داخل پروتئین کشیده می شود ، جایی که نمک به مرغ کمک می کند آب را حفظ کرده و مرطوب بماند.

روش دیگر آب نمک خشک است که شامل مرطوب کردن مرغ با نمک و سایر گیاهان خشک و ادویه جات ترشی جات و سپس بستن آن در کیسه به مدت یک یا دو روز قبل از پخت است.

روش مورد علاقه من این است که مرغ را در حین پخت آب نمک زده و میل کنید. وقت گیرتر است ، اما مرغ طعم خوشمزه ای خواهد داشت و چند روز در یخچال مرطوب می ماند.


مرغ بریان مورد علاقه اوینا

برای این روش ترجیح می دهم از مرغ کامل استفاده کنم ، اما می توانید قسمت های مرغ را نیز تفت دهید.

فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. از تابه ای متناسب با مرغ استفاده کنید ، مانند تابه 200 هتل ، و مرغ را در تابه قرار دهید ، در حالی که سینه به طور کامل پرنده است. دو فنجان آب به تابه اضافه کنید. مرغ را نمک زده و مزه دار کنید. آن را در دمای 350 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید و سپس مرغ را از فر بیرون آورده و در آب تابه ای که از آن پخته می شود بچسبانید.

بسته به اندازه مرغ ، درجه حرارت را به 450 درجه فارنهایت افزایش دهید و هر 10 دقیقه ، 2 یا 3 بار میل کنید.

حرارت را به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید و هر 5 دقیقه آن را میل کنید تا مرغ طلایی شود. برای داشتن پوستی ترد ، فر را بچرخانید و تفت دهید تا ترد شود. من این روش را بهترین می دانم زیرا آب ، نمک و ادویه جات ترشی جات برخی از چربی های طبیعی را از سینه و پوست مرغ خارج می کند. شما اساساً سینه مرغ – و بقیه پرنده – را در یک کیسه طبیعی می خورید. وقت گیرتر است ، اما طعم آن خوشمزه است و ارزش تلاش را دارد زیرا مرغ شما روزها بعد مرطوب می ماند.

برینینگ یک ابزار ضروری در پخت مرغ مرطوب است چه در حال پختن آن باشید چه در سرخ کردن ، و می توان آن را با سایر گوشت های بدون چربی نیز استفاده کرد.

مارینینگ تنوع بی پایان ارائه می دهد

ترشی یک روش کمی پیچیده تر برای آماده سازی است و از شما دعوت می کند تا هنگام تهیه یک ماریناد برای مرغ خود خلاق باشید. مهم این نیست که رطوبت را حفظ کنید بلکه طعم مرغ را خوب کنید. ماریناد معمولاً از ترکیب روغن ، اسید ، ادویه جات و گیاهان خرد شده یا خرد شده تشکیل شده است. شما می توانید مرکبات و دیگر میوه ها و سبزیجات خاص را در یک ماریناد قرار دهید تا طعم و بافت بیشتری به آن بدهد.

یک ماریناد باید از طعم خاصی برخوردار باشد. به عنوان مثال ، ممکن است از طعم آسیایی مانند زنجبیل و مرکبات یا نیمرخ جنوب غربی با سس چیپوتل و عسل شیرین و تند خوشتان بیاید. امکانات بی پایان است. اگر شما از افرادی نیستید که بیش از حد در آشپزخانه آزمایش می کنید ، دستورالعمل های زیادی برای تهیه غذاهای خوب آنلاین وجود دارد. در مورد آب نمک مرطوب ، مرغ نباید در ماریناد حاوی مرکبات بیش از حد طولانی ، بیشتر از 4 ساعت در این حالت بماند ، زیرا می تواند باعث قارچ شدن و کباب شدن گوشت شود.

نگه داشتن مرغ بیشتر در ماریناد حاوی مرکبات یا سرکه باعث نرم شدن آن نمی شود. از سوی دیگر ، از آنجا که مارینادها فقط طعم سطحی را ارائه می دهند ، هرچه مدت بیشتری آن را ترشی کنید ، مرغ طعم ترشی را بیشتر حفظ می کند – و این برای همه انواع گوشت ، نه فقط مرغ ، صدق می کند. بسته به آنچه در ماریناد وجود دارد ، تعادل را پیدا کنید.

ماریناد چیپوتل عسلی اوینا

یکی از مارینادهای مورد علاقه من برای سینه مرغ ، مخلوط چیپوتل عسلی است.

1 1/2 پوند سینه مرغ

4 قاشق غذاخوری عسل

4 قاشق غذاخوری آب مرغ

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری خمیر چیپوتل

11/2 قاشق غذاخوری آب لیمو

نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

سینه های مرغ را در کیسه فریزر قرار دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و مخلوط را روی مرغ بریزید. در صورت امکان برای 4+ ساعت یا یک شبه ترشی کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید. با این حال ، سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان پس از 30 دقیقه آماده پخت یا کباب شدن است.

اگر سینه مرغ را می پزید ، فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت 25-30 دقیقه بپزید. آنها را از فر خارج کرده و قبل از سرو اجازه دهید 5 دقیقه استراحت کنند. با خیال راحت خلاقیت ایجاد کنید و کم و بیش هر طعمی را اضافه کنید.


زمان استفاده از Brines و Marinades

تفاوت های متمایزی در دو روش آماده سازی مرغ وجود دارد و تفاوت هایی در نحوه بیرون آمدن مرغ شما ایجاد می کند. برینینگ یک روش مبتنی بر نمک است که عمدتا برای نرم کردن و مرطوب نگه داشتن مرغ استفاده می شود. این می تواند طعم فوق العاده ای به مرغ شما ببخشد ، اما طعم آن به اندازه طعم ترش شدن شما نخواهد بود. برینینگ برای پخت و سرخ کردن مرغ عالی است ، اما اگر مرغ خود را کباب می کنید ، انتخاب خوبی نیست.

ترشی یک راه عالی برای افزودن طعم است ، اما از آنجایی که اکثر مارینادها نمک ندارند ، گوشت مرطوب نخواهد بود ، مخصوصاً مارینادهایی که بر اساس شکر و عسل هستند. با این وجود ، اگر علاقه بیشتری به کباب مرغ دارید ، روش ترشی طعم و بافت بهتری برای شما به ارمغان می آورد.

هر دو روش مرغ شما را زنده کرده و هر شام را سرگرم کننده تر می کند.

مزایای سلامتی Brining در مقابل Marinades

به طور کلی ، من معتقدم که آب نمک گزینه بهتری است زیرا می توانید رطوبت بیشتری را در مرغ حفظ کرده و در عین حال طعم آن را تزریق کنید. اگر مرغ در آب نمک بوده است ، احتمالاً روز دوم از مرغ لذت خواهید برد ، در حالی که مرغ ترشی برای وعده ای که بلافاصله بعد از پختن می خورید بهتر است.

ممکن است درباره تمام نمکی که در آب نمک استفاده می شود تعجب کنید. آیا مقادیر زیاد نمک آن را ناسالم نمی کند؟ وقتی در نظر بگیرید که کل مرغ را یکجا نمی خورید ، متوجه می شوید که از مصرف بیش از حد سدیم در امان هستید. برای اکثر مردم ، یک وعده معمولی پروتئین 4-6 اونس ، تقریباً به اندازه یک مشت است. یک قسمت 4 اونسی مرغ که قبل از پخت آب نمک زده شده است به طور متوسط ​​300-400 میلی گرم سدیم دارد. به گفته سازمان غذا و دارو ، یک فرد معمولی باید حداقل 180 میلی گرم سدیم در روز و حداکثر 2300 میلی گرم مصرف کند. در واقع ، طبق اعلام انجمن قلب آمریکا ، به طور متوسط ​​آمریکایی بیش از 3400 میلی گرم سدیم در روز مصرف می کند.

بنابراین ، حتی اگر در مصرف نمک خود احتیاط کنید ، 400 میلی گرم در یک وعده مرغ در وعده شام ​​واقعاً چندان زیاد نیست. بقیه بشقاب شما نباید بیش از 100 میلی گرم سدیم داشته باشد و این تنها در صورتی است که غذای خود را بیش از حد نمک بزنید. یک بشقاب شام معمولی برای افرادی که به سلامت غذا می خورند ممکن است شامل یک وعده مرغ ، نصف فنجان بروکلی و یک فنجان برنج قهوه ای باشد که تقریباً 430 میلی گرم سدیم اضافه می کند. اگر این غذایی است که معمولاً برای خودتان درست می کنید ، سدیم موجود در مرغ چیز مهمی نیست.

اگر دستور تهیه مرغ دارید که مایل هستید آن را به اشتراک بگذارید ، لطفاً آن را در نظرات زیر بنویسید و با خیال راحت این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.


این مقاله توسط ترجمه کلمه به کلمه از منبع اصلی تهیه شده است لذا طبیعی است که از نظر نگارشی مشکلاتی داشته باشد

کلمات مرتبط:

کتوژنیک
کتوژنیک رژیم مواد غذایی
کتوژنیک چیست
کتوژنیک و ورزش
کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک ویکی پدیا
کتوژنیک کتاب
کتوژنیک مواد غذایی
کتوژنیک عوارض
کتوژنیک لاغری
کتوژنیک اینستا
کتوژنیک ایران
کتوژنیک اهواز
اسموتی کتوژنیک
الکترولیت کتوژنیک
اپلیکیشن کتوژنیک
انواع کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ایران کوک
کتوژنیک به انگلیسی
کتوژنیک چرخه ای
آنفولانزای کتوژنیک
آش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک آنلاین
اسیدهای آمینه کتوژنیک
کتاب آشپزی کتوژنیک
آشپزی کتوژنیک
آدامس کتوژنیک
آرد کتوژنیک
آمینو اسیدهای کتوژنیک
آمینو *** کتوژنیک
کتوژنیک به چه معناست
کتوژنیک برای لاغری
کتوژنیک بدنسازی
کتوژنیک برای سلامتی
بستنی کتوژنیک
برنامه کتوژنیک
برنج کتوژنیک
رژیم کتوژنیک برنامه
رژیم کتوژنیک برای کبد چرب
کتوژنیک پرشتاب
کتوژنیک پروتئین
پیتزا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک پروتئین
بولت پروف کتوژنیک
خمیر پیتزا کتوژنیک
پنکیک کتوژنیک
پیتزای کتوژنیک
پاستا کتوژنیک
کتوژنیک تلگرام
کتوژنیک تشنج
تجربیات کتوژنیک نی نی سایت
تجربیات کتوژنیک
تست کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک
تغذیه کتوژنیک چیست
تب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک تبادل نظر
رژیم تثبیت کتوژنیک
جدول کتوژنیک
رژیم کتوژنیک جنگجویان
رژیم کتوژنیک جنگجو
رژیم کتوژنیک چیست
رژیم جنگجویان کتوژنیک نی نی سایت
کتوژنیک چیه
کتوژنیک چربی
چالش کتوژنیک
رژیم کتوژنیک چیست نی نی سایت
کتوژنیک دایت چیست
رژیم کتوژنیک چیه
رژیم کتوژنیک چند روزه است
حلوای کتوژنیک
ماشین حساب کتوژنیک
هرم کتوژنیک
کتوژنیک خرما
کتوژنیک خرید
لیست خرید کتوژنیک
آیا رژیم کتوژنیک خوب است
یک رژیم کتوژنیک خوب
شیر خشک کتوژنیک
مواد خوراکی کتوژنیک
خربزه کتوژنیک
نان کتوژنیک خرید
رژیم کتوژنیک خوبه نی نی سایت
کتوژنیک دکتر کرمانی
کتوژنیک در نی نی سایت
کتوژنیک در ماه رمضان
کتوژنیک در بارداری
کتوژنیک دیابت
کتوژنیک دانلود
دکتر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک دکتر فرشته زمانی
رژیم کتوژنیک دوره ای
رژیم کتوژنیک در شیردهی
رژیم کتوژنیک
کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زیباتن
رژیم کتوژنیک زهرا شیری
سبک زندگی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ژاله هاشمی
ژله کتوژنیک
سوپ کتوژنیک
سبزیجات کتوژنیک
سویا کتوژنیک
سبک کتوژنیک
سالادهای کتوژنیک
رژیم کتوژنیک ساده
انواع سالاد کتوژنیک
سالاد کتوژنیک
سوسیس کتوژنیک
کتوژنیک شاپ
شیرینی کتوژنیک
شام کتوژنیک
شيريني كتوژنيك
شکر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک شیردهی
میلک شیک کتوژنیک
رژیم شوک کتوژنیک
شکلات کتوژنیک
شروع کتوژنیک
کتوژنیک صارمی
صبحانه کتوژنیک
رژیم کتوژنیک صبحانه
نمونه صبحانه کتوژنیک
صبحانه کتوژنیک نی نی سایت
رژیم کتوژنیک صرع
کتوژنیک و صفرا
دستور صبحانه کتوژنیک
نمونه رژیم کتوژنیک صرع
آیا رژیم کتوژنیک ضرر دارد
عوارض كتوژنيك
رژیم کتوژنیک عوارض
آیا رژیم کتوژنیک علمی است
عوارض کتوژنیک نی نی سایت
عوارض کتوژنیک چیست
علم کتوژنیک
عصرانه کتوژنیک
عمل کتوژنیک
عملکرد کتوژنیک
کتوژنیک غذا
غذاهای کتوژنیک
غذاهای کتوژنیک ایرانی
غذای کتوژنیک
غذای کتوژنیک با گوشت چرخ کرده
غذای کتوژنیک چیست
کتوژنیک رژیم غذایی
برنامه غذایی کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در اصفهان
فستینگ کتوژنیک
فواید کتوژنیک
رژیم کتوژنیک فست
رژیم کتوژنیک فواید
رژیم فستینگ کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک در تهران
فروشگاه کتوژنیک در غرب تهران
فروشگاه کتوژنیک در کرج
کتوژنیک قهوه
رژیم کتوژنیک قبل از بارداری
قرص کتوژنیک
قوانین کتوژنیک
فروشگاه کتوژنیک قزوین
فروشگاه کتوژنیک قم
کتوژنیک و قند خون
سوپ قارچ کتوژنیک
رژیم قلیایی کتوژنیک
کتوژنیک کرمانی
کیک کتوژنیک
چیز کیک کتوژنیک
شیرین کننده کتوژنیک
کاپ کیک کتوژنیک
کوکی کتوژنیک
کیک کتوژنیک چیست
کتوژنیک و کبد چرب
کتوژنیک گیاهی
رژیم کتوژنیک گیاهخواری
نمونه رژیم کتوژنیک گیاهی
کتوژنیک یا گیاهخواری
کیا رژیم کتوژنیک گرفتن نی نی سایت
لاغری کتوژنیک چیست
لازانیا کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لاغری
رژیم لاغری کتوژنیک رایگان
رژیم لاغری کتوژنیک چیست
روش لاغری کتوژنیک
نان لواش کتوژنیک
لوکرب کتوژنیک
رژیم کتوژنیک لوکارب
کتوژنیک میوه
کتوژنیک مشهد
کتوژنیک محض
کتوژنیک معنی
محصولات کتوژنیک در تهران
مجازهای کتوژنیک
معنی کتوژنیک چیست
مضرات کتوژنیک چیست
مربا کتوژنیک
کتوژنیک نمونه رژیم دکتر اوسطی
کتوژنیک نمونه
نان کتوژنیک
ناهار کتوژنیک
نان کتوژنیک چیست
نون کتوژنیک
نودل کتوژنیک
رژیم کتوژنیک نمونه
کتوژنیک و دیابت
کتوژنیک و بارداری
کتوژنیک و لاغری
کتوژنیک و بدنسازی
کتوژنیک و کرونا
کتوژنیک و ریزش مو
کتوژنیک و میگرن
هندوانه کتوژنیک
رژیم های کتوژنیک
میوه های کتوژنیک
عکس هرم کتوژنیک
غذا های کتوژنیک
شیرینی های کتوژنیک
هشتگ کتوژنیک
همبرگر کتوژنیک
رژیم کتوژنیک هدفمند
کتوژنیک یعنی چه
کتوژنیک یعنی چی
یبوست کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک ماهه
صبحانه ی کتوژنیک
رژیم کتوژنیک یک هفته ای
رژیم غذایی کتوژنیک یعنی چه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *